Abazović: Nijesmo zvali Lekića da nam se pridruži

"Svako je dobrodošao kod nas, ali dok neko ne osjeti potrebu sam da napusti jedan pokret pa da se priključi drugom, zaista je neukusno da mi vršimo pritisak na bilo koga zbog te moguće formalne saradnje"
55 pregleda 37 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: Boris Pejović
Dritan Abazović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 11.02.2015. 09:02h

Jedan od osnivača Građanskog pokreta Dritan Abazović kazao je da lidera Demokratskog fronta Miodraga Lekića iz tog saveza nijesu zvanično pozvali da im se pridruži:

"Nijesmo ga zvali zaista ne bi bilo umjesno da mi zovemo predsjednika jednog političkog subjekta i to iz redova opozicije da nam se pridruži. U DF-u nema potrebe da brinu o tome. Svako je dobrodošao kod nas, ali dok neko ne osjeti potrebu sam da napusti jedan pokret pa da se priključi drugom, zaista je neukusno da mi vršimo pritisak na bilo koga zbog te moguće formalne saradnje", rekao je Abazović za Antenu M.

Dodao je da Građanski pokret u svojim redovima ima dosta članova.

"I imaćemo ih ubuduće i ne želimo ni na koji način da se stvara neki jaz između GP i DF-a".

"Lekić je predsjednik DF-a i našim odnosima ne smeta ništa ni situacija koju imamo trenutno, jer postoji visok stepen povjerenja i spremnosti da zajedno otvoreno razgovaramo o svim pitanjima za koja smatramo da su zajednička ili od zajedničkog interesa", zaključio je Abazović.

Bonus video: