Podgorički SNP podržao Milića za KAP

Podgorički SNP je snažno podržao donošenje posebnog zakona o poništavanju predsjedničkih izbora, na kojima je Miodrag Lekić, “ubjedljivo pobijedio kandidata DPS”
10 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Srđan Milić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 17.05.2013. 12:13h

Podgorički odbor SNP "snažno" je podržao stav predsjednika Srđana Milića da ta partija na dnevnoj osnovi prati kako se Vlada odnosi prema izvršavanju obaveza iz Zaključaka o KAP-u i da će, u slučaju eventualnog kašnjenja u odnosu na obaveze i rokove, pokrenuti u Skupštini postupak za izglasavanje nepovjerenja Vladi.

To je saopšteno nakon sinoćnje sjednice OO SNP Glavnog grada na kojoj su se članovi, uz prisustvo Milića, detaljno upoznali sa Zaključcima o KAP-u koje je, na predlog SNP-a, usvojila Skupština.

Milić se pravda članstvu zbog KAP-a>>>

Navodi se da je odbor ocijenio da su se, tim postupkom, rukovodstvo i Klub poslanika opredijelili za politički težu i rizičniju poziciju, uz konstataciju da je u početku, oko toga, bilo i nerazumijevanja.

Podgorički SNP je snažno podržao donošenje posebnog zakona o poništavanju predsjedničkih izbora, na kojima je Miodrag Lekić, “ubjedljivo pobijedio kandidata DPS”, uprkos svim neregularnostima.

Odbor je istovremeno odbacuje kao “zlonamjerne, nekorektne, i iznad svega, neistinite” sumnje koje su pojedini visoki funkcioneri DF “na perfidan način” uputili na račun svih opozicionih članova biračkih odbora koji nijesu iz tog političkog saveza.

Bonus video: