Tuča odbornika na sjednici SO Tuzi: Sijevale pesnice između Krkanovića i Milića

Tuči je prethodila polemika vođena u sali nakon što je Krkanović rekao Miliću "treba li ti konzervi koje voliš i đe da ti ih donesem"
145 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.10.2012. 18:40h

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) Naser Krkanović i odbornik Socijalističke narodne partije (SNP) Željko Milić potukli su se u u holu Skupštine gradske opštine Tuzi, u kojoj se održavala sjednica.

Tuči je prethodila polemika vođena u sali nakon što je Krkanović rekao Miliću "treba li ti konzervi koje voliš i đe da ti ih donesem".

Krkanović je na taj način odgovorio Miliću, koji je prozvao DPS i DUA da dijele konzerve građanima uoči izbora.

Poslije uvrijedljivih riječi koje su razmijenili došlo je do pesničenja, a Milić je i pored što su ga držali drugi odbornici stolicom nasrnuo na Krkanovića.

TV Vijesti, Ana Manojlović

Svađi između Milića i Krkanovića prethodila je duga rasprava oko inicijative za promjenu statusa Gradske opštine i raspisivanja referenduma između vlasti i opozicije.

Milić je spočitao vladajućoj koaliciji što uoči predstojećih parlamentarnih izbora dijeli konzerve, i mekinje za stoku, ..., građanima da bi glasali za njih.

On je dijeljenje namirnica označio kao klasičnu prevaru "od lažnog cara Šćepana malog", predsjednika DPS-a Mila Đukanovića.

Na pauzi uoči izglasavanja, prilikom izlaska iz sale, Krkanović je Miliću dobacio, kako kaže Milić, pogrdne riječi "hoćeš li i ti konzerve, kakve voliš i gdje da ti ih donesem".

"Sve sam to progutao, ali kad me je nazvao "p...." onda je to prešlo sve neke mjere. Ja nisam nikokaga napao, nije došlo do povreda i na tome se završilo", rekao je Milić vidno uzbuđen nakon nemile scene.

Milić je kazao da očekuje da će 14. oktobra konačno doći sloboda narodu koji 20 godina živi iza rešetaka a ne vidi ih.

"Narod ne vidi uslove u kojima živi sve ove godine i da se DPS sjetio da samo ove jeseni donese po vreću brašna", kazao je Milić.

Glasovima 13 za i pet uzdržanih odbornici u skupštini gradske opštine Tuzi uputili su inicijativu Skupštini Glavnog grada za promjenu teritorijalnog uređenja gradske opštine Tuzi.

Galerija

Bonus video: