Radulović: Razgovaraćemo sa članovima SNP-a koji hoće u Front

Prema njegovim riječima, DF će u kampanju uložiti novca u skladu sa mogućnostima, "i u skladu sa stanjem u Crnoj Gori"
68 pregleda 13 komentar(a)
Branko Radulović, Foto: Savo Prelević
Branko Radulović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.08.2012. 15:14h

Funkcioner Demokratskog fronta Branko Radulović kazao je da će rukovodstvo tog opozicionog saveza uskoro razgovarati sa deset članova Glavnog odbora SNP-a koji su inicirali priključenje Demokratskom frontu koji predvodi Miodrag Lekić.

On je istakao i da su stavovi dijela Socijalističke narodne partije (SNP) prihvatljivi Demokratskom frontu (DF).

SNP će, kako je odlučeno na sjednici GO koja je održana juče, na predstojećim izborima nastupiti samostalno. Istovremeno, deset članova GO, predvođeni Milanom Kneževićem i Predragom Bulatovićem, nezadovoljni tom odlukom, najavili su ulazak u DF.

RAdulović je istakao da je DF spreman da "na principima otvorenosti razgovara sa dijelom SNP-a koji je inicirao pristupanje savezu". Najavio je i da će sa predavanjem izborne liste izmjeriti kolika je snaga svih konstituenata DF, nakon čega će se , kako je rekao, dogovoriti koliko će mjesta biti i šta će ko dobiti.

Međutim, on nije precizno najavio kada će razgovarati sa dijelom SNP-a.

"Možda večeras, možda sjutra, ali u svakom slučaju veoma brzo, jer moramo zatvoriti konstituisanje Fronta", rekao je on, navodeći kako se nada da će veći dio SNP-a pristupiti Frontu.

"Ono što je nosilac ideje o pristupanju Frontu, Milan Knežević prezentirao, za nas je prihvatljivo. Kada se bude predavala lista, procijenićemo kolika je tadašnja snaga dijela SNP-a i u skladu sa tim ćemo se dogovoriti oko mjesta na njoj", pojasnio je Radulović.

Partijski program će, kako je najavio, biti predstavljen 3. septembra, dok će za kampanju potrošiti onoliko novca koliko budu imali, te u skladu sa stanjem u Crnoj Gori.

"Dižemo se i letimo na visinama koje će srušiti ovaj nedemokratski režim", zaključio je Radulović.

Bonus video: