PzP: Glavni urednik Pobjede prijeti Lukšiću

"Prijetnje se svodi na sljedeće – Ako ne pokloniš "Pobjedu" Fahru, Šekiju, Marku i Srđi, uskoro ćemo ti objaviti umrlicu", naveo je Pavlović
124 pregleda 0 komentar(a)
koča pavlović, Foto: Boris Pejović
koča pavlović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 24.04.2012. 07:45h

Milo Đukanović i Fahrudin Radončić, preko svog trbuhozborca, urednika "Pobjede", uputili javnu prijetnju Vladi Crne Gore, ocijenio je poslanik opozicionog Pokreta za promjene (PzP) Koča Pavlović.

Urednik "Pobjede" Srđan Kusovac je prozvao Tendersku komisiju za privatizaciju tog državnog lista i njenog člana Borisa Buškovića, poručujući da će, u slučaju propadanja i trećeg pokušaja prodaje, prije čitulje tom niskotiražnom dnevniku objaviti, objaviti još neke.

"Đukanovićeva i Radončićeva prijetnja je upućena direktno Igoru Lukšiću, čovjeku koji sebe naziva crnogorskim premijerom. A sadržaj prijetnje se svodi na sljedeće – Ako ne pokloniš "Pobjedu" Fahru, Šekiju, Marku i Srđi, uskoro ćemo ti objaviti umrlicu", naveo je Pavlović u pisanoj izjavi medijima.

On je ocijenio da "Milu Đukanoviću i njegovom mafijaškom bratu iz Bosne, Fahrudinu Radončiću, nijesu strane nikakve prijetnje, pa ni prijetnje moralnim uklanjanjem neposlušnih ili fizičkim uklanjanjem protivnika".

"Zato se prijetnja umrlicom lako prepoznaje kao Milov i Fahrov rukopis", dodao je Pavlović.

Pavlović je ocijenio da je Crna Gora postala nezavisna od Srbije, a da će uskoro postati nezavisna i od organizovanog kriminala.

"Kroz procese evropskog i NATO pridruživanja, Crna Gora će se osloboditi političkog uticaja mafije, a Đukanović, Radončić, Šarić, Kalić, Mićunović, i svi njihovi glavni partneri, biće poslati tamo đe im je mjesto. Obračun sa mafijom i korupcijom je ključni interes ne samo države Crne Gore već i naših evropskih i NATO partnera, i nemoguće ga je spriječiti. A u tom procesu će biti preispitane sve pljačkaške privatizacije, pa i ova „Pobjedina“ do koje će po svoj prilici ipak doći", saopštio je Pavlović.

On očekuje da će se Lukšić i njegove kolege uplašiti najavljenih umrlica.

"Ako poklone "Pobjedu" Radončićima, i tako dodatno zaduže građane za sedam miliona eura, to će biti potvrda da su svi oni "šuplji pod uvo" i da trbuhozborac Kusovac ne prijeti praznom puškom, već policijskim dosijeima", zaključio je Pavlović.

Bonus video: