SNP Budva: Podrška Careviću i Radoviću

"SNP Budva želi Budvu koja će ponovo biti poznata kao metropola turizma u regionu, u koju će turisti dolaziti i rado joj se vraćati, koja će obarati turističke rekorde i davati puni doprinos turističkoj privredi Crne Gore"
2106 pregleda 4 komentar(a)
Krsto Rađenović, Foto: SNP
Krsto Rađenović, Foto: SNP

Opštinski odbor SNP Budva podržao je gradonačelnika Budve Marka Carevića i predsjedniku Skupštine opštine Krsta Radovića.

Kako se navodi u saopštenju predsjednika Opštinskog odbora SNP Budva, Krsta Rađenovića inicijativa za njihovo razrješenje "pokušaj da se na vlast vrate oni koji su pokrali i poharali Budvu".

"Ovih dana su se tragovi jasno otkrili i postalo je jasno ko je spreman da za sitnu apanažu kolaborira sa DPS-om, ne vodeći računa ni o sopstvenom dostojanstvu, a još manje o interesima Budve i njenih žitelja. Cinično je da danas isti oni, koji su na inicijativu gradonalčelnika Carevića postali dio vlasti, traže njegovu smjenu prijeteći navodnim argumentima o kršenju zakona sa njegove strane", naveo je Rađenović.

Dodaje da je "čudno da se smjena predsjednika Opštine i predsjednika SO traži u trenutku kada pandemija koronavirusa hara svijetom, kada je život u Crnoj Gori gotovo stao i kada je sasvim izvjesno da će turistička sezona, toliko bitna za Budvu i za cijelu zemlju, debelo podbaciti".

"Iako DPS i njihovi sateliti već mjesecima na sve načine pokušavaju da sruše vlast u Budvi, to im neće poći za rukom. Potrudićemo se da se štetočinska grupacija, poznata i kao organizovana kriminalna grupa DPS, koja je uništila i unazadila Budvu, više nikada ne vrati na vlast u ovoj opštini. SNP Budva želi Budvu koja će ponovo biti poznata kao metropola turizma u regionu, u koju će turisti dolaziti i rado joj se vraćati, koja će obarati turističke rekorde i davati puni doprinos turističkoj privredi Crne Gore", navodi se između ostlaog u saopštenju Radovića

Bonus video: