Marković završio zvaničnu posjetu institucijama Evropske unije

"Bilo mi je zadovoljstvo da razmijenim mišljenja na aktuelne teme sa komesarom EU za budžet i administraciju. Crna Gora i region Zapadnog Balkana u njemu imaju prijatelja i podržavaoca našeg evropskog puta " saopštio je Marković nakon sastanka sa Johanesom Hanom održanom u sjedištu Evropske komisije, kaže se u saopštenju

8135 pregleda 87 reakcija 7 komentar(a)
Marković na sastanku sa Hanom, Foto: Gov.me
Marković na sastanku sa Hanom, Foto: Gov.me

Predsjednik Vlade Duško Marković završio je zvaničnu posjetu institucijama Evropske unije sastancima sa komesarom EU za budžet i administraciju Johanesom Hanom i neformalnim susretom sa specijalnim predstavnikom EU za Zapadni Balkan i dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

"Bilo mi je zadovoljstvo da razmijenim mišljenja na aktuelne teme sa komesarom EU za budžet i administraciju. Crna Gora i region Zapadnog Balkana u njemu imaju prijatelja i podržavaoca našeg evropskog puta " saopštio je Marković nakon sastanka sa Johanesom Hanom održanom u sjedištu Evropske komisije, kaže se u saopštenju.

Kako dodaju, neformalni susret sa Miroslavom Lajčakom premijer Marković je ocijenio srdačnim rekavši da je riječ o prijatelju Crne Gore i odličnim poznavaocem regiona.

"Njegov rad kao specijalnog predstavnika EU za Zapadni Balkan i dijalog Beograda i Prištine od ključne je važnosti za rješavanje preostalih otvorenih pitanja u regionu. U tome će uvijek imati punu podršku Grne Gore ", kazao je Marković, zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: