Vučinić: OO DPS-a da se okanu crnogorske slobodarske omladine

Dodaje da oni još nijesu shvatili "da im je prvi pendrek Nikola Janjušević više neupotrebljiv, a da Jovica Rečević razmišlja kako da se vrati korjenima i da se pokaje zbog premlaćivanja naroda i što je bacio “tonu” suzavca na 20 000 građana 24. oktobra 2015. godine", kazao je on

8713 pregleda 741 reakcija 10 komentar(a)
Vučinić, Foto: Skupstina.me
Vučinić, Foto: Skupstina.me

Predsjednik Radničke partije i poslanik u Skupštini Crne Gore Maksim Vučinić, kazao je da se može primjetiti da "lokalni odbori DPS-a nisu još shvatili da nemaju više u rukama mapet lutku svoje partije Veselina Veljovića".

Dodaje da oni još nijesu shvatili "da im je prvi pendrek Nikola Janjušević više neupotrebljiv, a da Jovica Rečević razmišlja kako da se vrati korjenima i da se pokaje zbog premlaćivanja naroda i što je bacio “tonu” suzavca na 20 000 građana 24. oktobra 2015. godine", kazao je on.

Poručio im je da se okanu crnogorske slobodarske omladine, i da budu zahvalni "šta su sve posljednjih pet godina pretrpjeli zbog toga što su bili na pravoj strani istorije, jer su kroz tu borbu oslobodili i vas okovane interesima vaše partije".

"Okrenite se budućnosti i krenite sa nama kao konstruktivna opozicija da gradimo bolju Crnu Goru svih nas", kazao je Vučinić.

Bonus video: