Martinović: Nestranačka Vlada a stranački TS, nešto ne štima

Poslanik Demokrate rekao da zabrinjava "politička podrška bezbjednosno interesantnim licima" u sektoru bezbjednosti

16540 pregleda 45 reakcija 45 komentar(a)
Martinović, Foto: Savo Prelević
Martinović, Foto: Savo Prelević

Poslanik Demokrata Vladimir Martinović kazao je da je potpuno saglasan sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem da jedno ime ne smije biti važnije od države.

Isto je, kako je kazao, mislio i u slučaju smijenjenog ministra pravde Vladimira Leposavića, te rekao da to misli i u slučaju kandidata za Tužilački savjet iz reda uglednih pravnika Nikole Bulatovića. "Vjerujem da isto misli i Abazović", napisao je Martinović na Tviteru.

Abazović je ranije danas, govoreći o kandidatima za Tužilački savjet, rekao da su njihove reference iznad njegovih očekivanja, kao i da je pogrešno sve svoditi na jednog člana i time odlugovlačiti izbor cijelog Savjeta.

Martinović je rekao da zabrinjava "politička podrška bezbjednosno interesantnim licima" u sektoru bezbjednosti.

"Tako, imamo situaciju da su brojni pripadnici UP, ranije umiješani u razne malverzacije, zbog političke podrške, nagrađeni visokim pozicijama. Nestranačka Vlada, a stranački TS? Nešto ne štima", naveo je poslanik Demokrata na Tviteru, te istakao da je veoma zadovoljan radom direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i direktora Uprave policije.

Bonus video: