Bečić: Svako ko se protivi dogovoru unutar parlamentarne većine je za nazadovanje

"Evopska komisija je prepoznala veliki broj projekata koje je Skupština Crne Gore realizovala, a tiču se povećanja transparentnosti, javnosti rada, otvorenosti prema građanima, jačanja nadozrne, kontrolne i zakonodavne uloge parlamenta, unaprjeđenja položaja žena"

17881 pregleda 141 reakcija 65 komentar(a)
Bečić, Foto: Savo Prelević
Bečić, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić saopštio je danas da "svako ko se protivi dogovoru unutar ove parlamentarne većine, taj je za povratak na staro, za nazadovanje, a ne za napredovanje".

On je na Tviteru poručio da "Izvještaj Evopske komisije jasno ukazuje na potrebu kadrovskog jačanja Vlade, razdvajanja obimnih ministarstava i stabilnosti parlamentarne većine, kako bi nastavili reformske procese".

"Evopska komisija je prepoznala veliki broj projekata koje je Skupština Crne Gore realizovala, a tiču se povećanja transparentnosti, javnosti rada, otvorenosti prema građanima, jačanja nadozrne, kontrolne i zakonodavne uloge parlamenta, unaprjeđenja položaja žena. Svako ko se protivi dogovoru unutar ove parlamentarne većine, taj je za povratak na staro, za nazadovanje, a ne za napredovanje", napisao je Bečić na Tviteru.

Bonus video: