SNP: Politika Demokrata se svela na uličnu vrisku njihovih liderčića

"Demokrate pokušavaju konstantnim piskaranjem i širenjem laži na račun SNP-a da podignu svoj propali rejting"

10736 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Socijalistička narodna partija (SNP) saopštila je da se politika Demokrtske Crne Gore "svela na uličnu vrisku njihovih liderčića" i da "konstantnim piskaranjem i širenjem laži" na račun SNP-a pokušavaju da podignu "svoj propali rejting".

Oni su reagovali na navode Demokrata koje su ranije saopštili da ih prebrojavaju "oni čije se članstvo može prebrojati na prstima jedne ruke"

"Histerija politički nedoraslih Demokrata dostiže svoj vrhunac. Svjesni činjenice da ih niko više ne shvata za ozbiljno, te da se njihova politika svela na uličnu vrisku njihovih liderčića, koju podržava par stotina pristalica, Demokrate pokušavaju konstantnim piskaranjem i širenjem laži na račun SNP-a da podignu svoj propali rejting. Partiji čije rukovodstvo jedino ne govori srpskim jezikom, i koje pokušava sitnošićardžijskim izmišljotinama da podigne svoje usnulo članstvo u Beranama, poručujemo - najubjedljiviju pobjedu ćemo ostvariti 27. marta, a vama ostaje da nastavite sa podmetanjima, bojkotom, širenjem laži i plačom za odlazećim foteljama", navodi se u reagovanju SNP-a.

Dodaju da "izmišljotina da predsjednik SNP-a negira crnogorsku naciju je samo još jedan propali pokušaj jeftinog prikupljanja političkih poena".

"Kristalno je jasno da Demokrate, u susret izborima u Beranama nemaju šta da ponude građanima, osim ovakvih neozbiljnih besmislica. Građani su već navikli na svakodnevne, brutalne izmišljotine partije u slobodnom padu, i najbolji im odgovor daju ostavljući ih da kukaju i histerično žale za funkcijama i pozicijama, koje su nezasluženo dobili. Kampanja mržnje prema SNP-u i Jokoviću, njihov način ponašanja i govora prevazišao je odavno sve civilizovane i pristojne norme političke borbe. Upravo zbog ovakvih i sličnih sramnih napada SNP nastavlja još jače svoju borbu za pomirenu i evropsku Crnu Goru", zaključuju iz SNP-a.

Bonus video: