Bajraktari: Najoštrije osuđujemo siledžijsko ponašanje pripadnika Granične policije

"Policija u svom interesu mora sprovesti djelotvornu istragu i kazniti sve one koji neprimjerenim ponašanjem narušavaju imidž države"

5880 pregleda 14 komentar(a)
Bajraktari, Foto: Opština Ulcinj
Bajraktari, Foto: Opština Ulcinj

U ime Opštine Ulcinj najoštrije osuđujemo siledžijsko ponašanje pripadnika Granične policije na zajedničkom prelazu sa Albanijom, saopštio je "Vijestima" predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari.

Uprava policije (UP) utvrđuje šta se dogodilo na graničnom prelazu Sukobin - Murićani nakon što su albanski mediji objavili da su službenici Granične policije Crne Gore grubo maltretirali albanskog državljanina.

Iz UP su zvanično saopštili da je u toku postupak utvđivanja odgovornosti službenika Uprave policije, kao i postupak pred Odjeljenjem za unutrašnju kontrolu policije – Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

"Stoga očekujemo brzu i adekvatnu reakciju nadležnih organa. Policija u svom interesu mora sprovesti djelotvornu istragu i kazniti sve one koji neprimjerenim ponašanjem narušavaju imidž države. Posebno što se radi o stranom državljaninu i starijoj osobi. Takvima jednostavno nije mjesto u državnoj službi", kazao je Bajraktari.

Bonus video: