Mikijelj: Izgradićemo nove parkove i riješiti trajni problem prljavog grada

"DPS izražava žaljenje zbog 'decenije propadanja', zaboravljajući da pomene sve ono što su oni uništili, pokrali i odnijeli dok su vladali Budvom", poručio je nosilac liste “ Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad”

6806 pregleda 32 reakcija 32 komentar(a)
Mladen Mikijelj, Foto: Vuk Lajović
Mladen Mikijelj, Foto: Vuk Lajović

Nosilac liste “ Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” Mladen Mikijelj kazao je da kampanja za lokalne izbore još nije ni počela, a već je Budva zatrpana lažnim obećanjima onih koji su uništili ovaj grad, a kojima je jedini cilj otimanje vlasti i zadovoljavanje ličnih interesa.

“U ovom kontekstu, naša koalicija 'Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad' ističe se kao jedina prava snaga posvećena obnavljanju pravih budvanskih vrijednosti i budućem napretku Budve. Za razliku od tvrdnji Demokratske partije socijalista (DPS), koja izražava žaljenje zbog 'decenije propadanja', zaboravljajući da pomene sve ono što su oni uništili, pokrali i odnijeli dok su vladali Budvom. Sa druge strane, naša koalicija predstavlja jasan i izvodljiv plan za budućnost Budve. Dok se DPS muči da skupi ostatke svojih starih koalicionih partnera i traži nove fantomske liste za pomagače da bi možda došla u priliku da otme vlast, naša kampanja pažljivo pravi plan za čistiju, organizovaniju i uređeniju Budvu”, naveo je Mikijelj u saopštenju.

Kako ističe, “naša vizija za budućnost Budve nije ograničena uskim interesima nekolicine ljudi, već je otvoren poziv svima koji vole Budvu i vide je kao svoj dom da nam se pridruže”.

“Imamo velike planove kako da svako od nas živi dobro, sigurno i bezbrižno. Izgradnja novih i rekonstrukcija postojećih parkova i malih zelenih površina kako bismo obezbijedili da djetinjstvo budvanske djece ne bude obilježeno betonom i uskraćeno profitom pojedinaca, već obogaćeno zelenilom i igralištima. Pored toga, riješićemo se trajnog problema prljavog grada. Uvodimo naše pravilo od '48 sati'. Očistićemo Budvu, garantujući da se svi komunalni problemi riješe u roku od dva dana ili da se odredi tačan datum rješevanja problema", obećao je Mikijelj.

Dok DPS nagovještava nestabilnost i povratak u ružnu prošlost, 'Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad' obećava stabilnost, sigurnost i napredak, dodao je on.

"Jasno je da na ovim izborima odlučujemo da li ćemo nazad u prošlost sa nesigurnim savezima DPS-a ili napredak sa 'Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad'. Za nas ovi izbori nisu prilika za preuzimanje vlasti, već za preuzimanje odgovornosti da stvaramo sigurnu, bezbrižnu i lijepu budućnost za sve nas koji volimo Budvu. Ovi izbori su o budućnosti gdje naše preuzimanje odgovornosti znači sprečavanje povratka DPS-a i njihovih saveznika na vlast i ostvarivanje ličnih interesa kao jedinog motiva ulaska u opštinu. Mi smo ovdje ne da dijelimo, već da ujedinimo, ne da vladamo, već da služimo. Pozivamo građane Budve da nam se pridruže u izgradnji budućnosti u kojoj Budva ostaje otvorena, ne samo u našim granicama, već u našim srcima i djelima”, zaključio je Mikijelj.

Bonus video: