Milović: Otvaranje Svetog Stefana nije samo ekonomski imperativ, već i moralna obaveza

"Naš program posvećen je ponovnom oživljavanju ovog čuvenog grada-hotela"

9216 pregleda 5 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Nosilac liste "Budva može bolje!" Nikola Milović kazao je da Budva i Crna Gora trpe enormnu štetu zbog neodgovornosti i nemarnosti koja je pokazana prema tom dijelu budvanske rivijere.

Milović, nosilac liste DPS-a, na lokalnim izborima u Budvi, kazao je i da ova zabrinjavajuća situacija ne samo da nanosi ekonomske gubitke, već i ugrožava reputaciju Budve na globalnoj turističkoj mapi.

"Naš program posvećen je ponovnom oživljavanju ovog čuvenog grada-hotela. Otvaranje Svetog Stefana nije samo ekonomski imperativ, već i moralna obaveza prema budućim generacijama koje treba da imaju priliku da uživaju u čarima ovog legendarnog ljetovališta. Opština Budva treba da prepozna važnost ovog pitanja i da ga postavi visoko na svojoj listi prioriteta, kako bi osigurala prosperitet budućih turističkih sezona i očuvala ugled Budve kao svjetske turističke destinacije", poručio je Milović.

On je zaključio da će, kao predsjednik Opštine Budva, inicirati otvaranje staza i puteva na zadovoljstvo mještana, zakupaca i turista.

"Jer zaleđe Svetog Stefana i Pržna predstavlja riznicu tradicije i kulture ovog podneblja. Zato će opština sve uraditi da na ovom području imamo razvijenu seosku infrastrukturu koja je neophodan uslov za kvalitet ponude ovog kraja", zaključio je milović.

Bonus video: