Demokrate Budva: Otvaranje filijale MUP-a u Petrovcu olakšaće funkcionisanje građana

"Moramo vratiti status Petrovcu, status koji je dostojan njegove istorije i značaja koji ima i imao je za našu opštinu", poručili su iz izborne liste "Demokrate - Ojačaj, Obnovi, Oživi - Budva odlučuje - Đorđe Zenović"

3572 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Filijala MUP-a čije otvaranje je najavljeno u Petrovcu, u velikoj mjeri će olakšati funkcionisanje građana i spriječiti nesnosne gužve, koji su u Budvi slika od ranih jutarnjih časova, poručili su iz izborne liste "Demokrate - Ojačaj, Obnovi, Oživi - Budva odlučuje - Đorđe Zenović" dodali da ih je obradovala ova vijest.

"Drage građanke i građani Petrovca, sve nas je obradovala vijest da se u Petrovcu, kroz saradnju Pošte Crne Gore i Ministarstva unutrašnjih poslova, otvara filijala MUP-a, na atraktivnoj lokaciji u centru našeg grada sa bogatom kulturnom i istorijskom zaostavštinom.

Najavljena od strane ministra Šaranovića, ova filijala MUP-a će u velikoj mjeri olakšati funkcionisanje naših građana i spriječiti nesnosne gužve, koji su u Budvi nažalost slika od ranih jutarnjih časova. To je zaista ambijent koji vrijeđa dostojanstvo čovjeka", navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Petrovac, biser budvanske rivijere odavno nema zasluženu pažnju i brigu od strane svoje lokalne samouprave opštine Budva kakvu zaslužuje, poručuju iz budvanskih Demokrata.

"Drevni grad Castio, danas Petrovac imao je u davnoj istoriji svoju opštinu , a danas nas nažalost raduju osnovni servisi koji se konačno pružaju građanima koji su trebali da budu pokrenuti i u prethodnom periodu! Moramo vratiti status Petrovcu, status koji je dostojan njegove istorije i značaja koji ima i imao je za našu opštinu. Uz Buljaricu koja je apsolutno zapostavljena planiramo niz projekata koji će ojačati pojedince i doprinijeti da se njihov glas čuje. Građanski biro koji je u periodu dok smo vršili vlast i dok je predsjednik Opštine bio Dragan Krapović, bio otvoren, danas na žalost nije u funkciji. Građanski biro ćemo ponovo otvoriti za građanke i građane Budve", poručuje se u saopštenju.

Demokrate su obećale da će obnoviti, kako kažu, puteve razvoja i prosperiteta i oživjeti segmente koji su zamrli, a značajni su za svakodnevno funkcionisanje naših građana. Među projektima koje planiraju su: garaža u centru Petrovca, rekonstrukcija šetališta, novi sistem otpadnih voda u Buljarici i Petrovcu, saopštili su iz ove partije.

"Oživjećemo naše bogato kulturno i prirodno nasleđe- Park prirode Zakolači i arheološki park Mirišta, rekonstruisaćemo i saobraćajnicu za Čami Do i Brda, kao i mnoge seoske saobraćajnice i poželjeti srdačniju i bogatiju dobrodošlicu našim turistima koji očekuju kvalitetan servis uprave grada u koji dolaze!", zaključuje se u saopštenju izborne liste "Demokrate - Ojačaj, Obnovi, Oživi -Buda odlučuje - Đorđe Zenović".

Bonus video: