Gluščević: Budva će Dan nezavisnosti 2025. dočekati sa novom vlašću koja poštuje državu i njene najznačajnije datume

"Ko god je danas došao u Budvu, ni po čemu ne može da zaključi da naš grad obilježava jedan od najznačajnijih datuma u novijoj istoriji - Dan nezavisnosti Crne Gore", rekao je kandidat za odbornika liste “Budva može bolje”

4940 pregleda 10 komentar(a)
Igor Gluščević, Foto: Budva može bolje
Igor Gluščević, Foto: Budva može bolje

Igor Gluščević, kandidat za odbornika liste “Budva može bolje”, poručio je da će taj grad Dan nezavisnosti iduće godine dočekati okićen državnim zastavama Crne Gore i sa vlašću koja iskazuje poštovanje prema sopstvenoj državi.

"Ko god je danas došao u Budvu, ni po čemu ne može da zaključi da naš grad obilježava jedan od najznačajnijih datuma u novijoj istoriji - Dan nezavisnosti Crne Gore. O odsustvu poštovanja države od strane lokalnih vlasti, govore budvanske ulice i trgovi, đe nema državnih zastava, iako je bilo najavljeno da će biti istaknute", saopštio je Glušćević.

U Budvi se, kako je kazao, "umjesto da smo u susret 21. maju svi okupljeni i zagledani u zajedničku budućnost", i dalje vidi "kontinuitet vladavine politike koja je služila drugim državama i pokrivala se tuđim zastavama".

"A obećali su da će biti dobri domaćini koji će pomoći Budvi da krene naprijed i da prevaziđe podjele. Zahvaljujemo im, nijesu pomogli, i zbog toga će biti kažnjeni na predstojećim izborima. Na kraju, mi obećavamo da će Dan nezavisnosti 2025. Budva dočekati okićena državnim zastavama Crne Gore i sa vlašću koja iskazuje poštovanje prema sopstvenoj državi", zaključio je Glušćević.

Bonus video: