Mujović: Zadovoljstvo građana je jedini pokazatelj uspjeha

"Želim da Odbor bude efikasan i što bliži građanima. Podgorica mora ostati naša", kazao je Mujović povodom konstituisanja Gradskog odbora PES Podgorica

11332 pregleda 16 komentar(a)
Mujović, Foto: Biljana Matijašević
Mujović, Foto: Biljana Matijašević

Moramo naći način da priđemo svima, jer je ovo lokalni nivo i zadovoljstvo građana je jedini pokazatelj uspjeha, saopštio je danas ministar energetike i rudarstva i predsjednik Gradskog odbora Pokreta Evropa sad (PES) Podgorica.

"Želim da Odbor bude efikasan i što bliži građanima", kazao je Mujović na događaju povodom konstituisanja Gradskog odbora PES Podgorica.

Gradski odbor PES Podgorica konstituisan je danas.

Za predsjednika je izabran Mujović, a potpredsjednici su - Bojan Popović, Bojan Božović, Miloš Pižurica i Anđela Mićović.

Mujović je kazao da ne zna čime je zaslužio takvo povjerenje jer, kako kaže, u Pokretu Evropa ima i boljih i zaslužnijih od njega.

"Ja sam na političkom početku, spreman sam da sazrijevam, da učim od vas i spreman sam da se svim svojim bićem stavim na raspolaganje ovom pokretu. Okružuju nas brojni problemi i izazovi, kojih će tek biti, ali straha, povlačenja, apatije, malodušnosti nema i neće biti", rekao je Mujović.

Za to, kako je dodao, ne treba neka velika i neutemeljena hrabrost.

"Lijek za to je rad, stalni rad, rad na sebi i na jačanju pokreta. Ako tako razmišljamo, ako takav pristup imamo prema pokretu i jedni prema drugima i ako se možemo pogledati u oči, ja vas onda pitam - kojem to problemu ne možemo i ne smijemo izaći na crtu. Podgorica treba da bude lakmus papir naše snage. U ovom gradskom odboru ne smijemo dozvoliti improvizaciju i grešku. Podgorica mora ostati naša", poručio je.

Rekao je Podgorica treba da bude demonstracija jedinstva i onog najboljeg što PES može da iznjedri.

Bonus video: