Nikolić: Spajiću je od Skupštine važniji bio sastanak sa Koraćem u Podgorici

"Niti je u Briselu, niti je opozicija tražila odlaganje premijerskog sata", poručio je Nikolić

15714 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Nikolić, Foto: DPS
Nikolić, Foto: DPS

Portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić saopštio je danas da predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić ponovo laže.

"Niti je u Briselu, niti je opozicija tražila odlaganje premijerskog sata. Istine radi - Spajiću je od Skupštine Crne Gore važniji bio sastanak sa Zoranom Koraćem sa kojim se sastao u Podgorici", napisao je Nikolić na društvenoj mreži Iks.

On je dodao da Spajić vjeruje da može nekažnjeno ponižavati građane uz šarlatanski osmijeh i provincijalne manire.

"Ipak, podsjećanja radi, isto su mislili i Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović pa su danas samo fusnota u političkoj istoriji. Isti scenario uskoro čeka i nesrećnog premijera", zaključio je Nikolić.

Spajić je sinoć otkazao prisustvo na za danas planiranom premijerskom satu zbog, kako su saopštili iz kabineta premijera, službene posjete Briselu.

On je ranije danas na društvenoj mreži Iks poručio da su kolege iz opozicije preklinjale da premijerski sat bude u ponedjeljak, na šta mu je poslanik Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević, takođe na Iksu poručio da ponovo laže.

Nakon toga je iz Spajićevog kabineta saopšteno da je Spajić iz parlamenta informisan da je zahtjev opozicije da se premijerski sat zakazan za danas odloži za ponedjeljak.

Šef kluba poslanika Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kazao je danas da je poslije sinoćnjeg obavještenja Spajića da danas neće doći na Premijerski sat, postao mjera političkog kukavičluka i izricanja neistina.

On je na konferenciji za medije u Skupštini rekao da su na kolegijumu dobili informaciju da je Spajić u Crnoj Gori i da je sinoć bio u Podgorici.

"Trenutno se nalazi u Crnoj Gori, a obaviješteni smo da zbog posjete Briselu nece biti na premijerskom satu", rekao je on.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić je otvarajući današnju sjednicu na kojoj je premijer Milojko Spajić trebalo da odgovara na pitanja poslanika,rekao da je premijer spreman da u ponedjeljak odgovara na pitanja, što su prisutni poslanici propratili smijehom.

On je novinarima nakon sjednice rekao da zna da je Spajić juče bio u Briselu, te da ne zna kada se vratio.

Bonus video: