Spajić potvrdio da je u Podgorici

"Dovoljno su nas belgijske večernje temperature rashladile i prehladile"

42297 pregleda 160 reakcija 37 komentar(a)
Spajić, Foto: Boris Pejović
Spajić, Foto: Boris Pejović

Premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio je jednom od korisnika društvene mreže X da je u Podgorici.

"Zar nije ljepše kulirat i ladit m**a u Babi okružen obezbjeđenjem no odgovarat tamo na nekakva pitanja pitanja u najznačajnijoj instituciji države... pa ne no jel?", pitao je korisnik mreže X pod imenom Radosav Vrbica.

Spajić je Vrbici odgovorio da ima "bolje informacije sa kim sam i gdje sam danas nego kolege iz DPS koji šire neistine".

"Samo si pogriješio za hlađenje - dovoljno su nas belgijske večernje temperature rashladile i prehladile", napisao je Spajić na mreži X.

Spajić je sinoć otkazao prisustvo na za danas planiranom premijerskom satu zbog, kako su saopštili iz kabineta premijera, službene posjete Briselu.

On je ranije danas na društvenoj mreži X poručio da su kolege iz opozicije preklinjale da premijerski sat bude u ponedjeljak, na šta mu je poslanik Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević, takođe na X poručio da ponovo laže.

Nakon toga je iz Spajićevog kabineta saopšteno da je Spajić iz parlamenta informisan da je zahtjev opozicije da se premijerski sat zakazan za danas odloži za ponedjeljak.

Šef kluba poslanika Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kazao je danas da je poslije sinoćnjeg obavještenja Spajića da danas neće doći na Premijerski sat, postao mjera političkog kukavičluka i izricanja neistina.

On je na konferenciji za medije u Skupštini rekao da su na kolegijumu dobili informaciju da je Spajić u Crnoj Gori i da je sinoć bio u Podgorici.

"Trenutno se nalazi u Crnoj Gori, a obaviješteni smo da zbog posjete Briselu neće biti na premijerskom satu", rekao je on.

Bonus video: