Odžić: Mišel otkazao posjetu, ali je zato šef svih profesionalnih Srba najavio

"Rezolucija o Jasenovcu služi da se doskorašnji šef crnogorskih Srba opravda glavnom Šefu za izglasavanje Rezolucije o Srebrenici, a da li je uspio vidjećemo na Petrovdan", kaže zamjenik predsjednika SDP-a

15270 pregleda 65 reakcija 54 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Predsjednik Evropskog savjeta Šarl Mišel otkazao je zvaničnu posjetu Crnoj Gori, ali je zato šef svih profesionalnih Srba najavio, saopštio je zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Petar Odžić.

"I to kao svaki veliki vjernik na Petrovdan, zato ga je Mitropolit Amfilohije i cijenio onoliko, onomad. Dobijanje IBAR-a nijesu mogli spriječiti jer o tome odlučuje EU, ali može preko svojih pijuna posvađati Crnu Goru sa svim susjedima, uništiti sve institucije u zemlji, staviti u blokadu pola lokalnih samouprava itd itd. Predlažem, da sa sobom povede Jovanu Jeremić, Milomira Marića, i Jelenu Karleušu koju je Milan zvao prije nego li Vučića. Uz Dragana Koprivicu, to će biti nezaboravan događaj", saopštio je Odžić.

Kaže da rezolucija o Jasenovcu služi da se "doskorašnji šef crnogorskih Srba opravda glavnom Šefu" za izglasavanje Rezolucije o Srebrenici, "a da li je uspio vidjećemo na Petrovdan".

"Djeluje kao da je recitator iz Mojanovića sve bliži da mu tu titulu uzme! Zli jezici govore kako je Vojvoda umislio da je dovoljno jak, i da može dalje bez Vučića, ali da se brzo pokajao! Vučić je Piksija riješio, pa će sad svratiti i da riješi Mandu, koji se i pored izglasavanja 'Jasenovca' kiselo smijao dok mu je Dritan prenosio poruke iz zvaničnog Beograda. Svratiće Vučko i do Budve, kako bi pokušao da ispravi ono sto je Manda pokvario", dodaje Odžić.

Zanimljivo je, kaže, da koalicioni partneri sa državnog nivoa "sve ovo gledaju i ne smiju pisnut, iako se svi deklarišu kao Evropejci".

"Neki su evropejci sad, a neki čini mi se juče! Bojim se da uz njih takve kakvi jesu, mi ćemo u Evropu, taman kad i oni u Prizren, 'DOGODINE'”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: