Pokret za Podgoricu: Pokretu Evropa sad problem je izlazak na izbore

"Nastavljate sa neosnovanim optužbama, podmećete i dalje, a navodno tražite 'dogovor'"

14620 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Podgorica (ilustracija), Foto: Printscreen/Youtube
Podgorica (ilustracija), Foto: Printscreen/Youtube

Pokret za Podgoricu poručio je Pokretu Evropa sad da im je izlazak na vanredne izbore u glavnom gradu "problem".

Iz Pokreta za Podgoricu su reagovali na navede Pokreta Evropa sad koji ih je optužio da us "bliži inicijativi opozicije za rušenje gradske uprave u Podgorici od dogovora sa postojećom većinom u Glavnom gradu".

"Nastavljate sa neosnovanim optužbama, podmećete i dalje, a navodno tražite 'dogovor'. Na ovakve neistine dobićete samo adekvatan odgovor. Ko je sa vama išta pošteno pokušao loše je prošao. O istinoljubivosti aktuelnog, na veliku žalost Crne Gore, premijera, ne možemo više ni podsjećati... Samo jedan segment radne biografije 'može sve samo da mi je državni buđelar pri ruci'. Nas optužuje za saradnju sa DPS, a nije mu, nepomeniku, smetao razgovor i saradnja sa Milom Đukanovićem, kada je pokušao da kreira Zakon o kriptovalutama. Ako vam nije jasno drage bivše kolege iz PES-a o čemu pričamo, a MS jeste, nastavak slijedi u narednom broju, ove, slobodno možemo reći, petparačke sapunice u koju nas sve on gura, a zna se i zbog čega - nezajažljive želje za zaradom", navodi se u saopštenju Pokreta za Podgoricu.

Iz tog pokreta su premijera Milojka Spajića optužili da je "prevrtljive prirode i naravi", te da je "prava opasnost za državu".

"Da mu ovaj put ne pominjemo Do Kvona, kuću na primorju, da je došao u Crnu Goru, navodno finansijski situiran, ali da običnom narodu pomogne, ulagao u kripto i dobro zaradio, ulagao a propustio da profitira, dvojno državljanstvo, obećanja da će glasati za, biti protiv, uzdržan... Profil čovjeka prevrtljive prirode i naravi, koji je prava opasnost za našu državu, ali i državni budžet. Kako se sa takvim likom dogovoriti. To vam je dragi građani, kao zgaziti na koru od banane i nadati se da nećete pasti"

Iz Pokreta za Podgoricu su poručili dojučeranjim kolegama iz Pokreta Evropa sad da im nije "problem saradnja Pokreta za Podgoricu sa DPS-om ili ostalim partijama iz opozicije, nego izlazak na izbore".

"A to govore sva istraživanja. Iako se busate navodnim, do sada nezapamćenim rezultatima, kada ste van svijetala političke pozornice, strahujete da se vašim obmanama bliži kraj. Pa tako je. Kako radiš tako i žanješ", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: