Paunović: Od provjere narodne volje ne bježe partije koje na državnom nivou stoje nikad bolje i superiorno vode politiku

On je rekao da oni koji su sa DPS i ostalim strukturama bivšeg režima oborili vlast ne samo da su glasali sa bivšim režimom, nego su glasali protiv svog uspjeha i uspješnog vođenja Glavnog grada

1069 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Portparol Demokrata Mitar Paunović rekao je da je u crnogorskoh politici sve moguće, a da to pokazuje jučerašnje glasanje za skraćenje mandata Skupštini Glavnog grada.

On je rekao da oni koji su sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i ostalim strukturama bivšeg režima oborili vlast ne samo da su glasali sa bivšim režimom, nego su glasali protiv svog uspjeha i uspješnog vođenja Glavnog grada.

"... što u konačnici ostavlja nejasnoću koji su to veći interesi zbog kojih su juče glasali protiv sebe i volje naroda? Kako je moguće ustvrditi da je lokalna vlast radila dobro, a onda u istom danu srušiti istu tu vlast".

Paunović je rekao da od provjere narodne volje niko ne bježi, "naročito ne partije koje na državnom nivou stoje nikada bolje, koje superiorno vode politiku, postižu istorijske rezultate na polju vladavine prava, ekonomskog snaženja građana i Crnu Goru krupnim koracima vode ka Evropskoj uniji".

"Međutim, pravljenje gušta DPS-u i ,,pg_citizenu" koji ushićeno javlja da je danas provredrilo iznad Podgorice, pa makar taj gušt trajao i dan, bespotreban je, nelogičan i neprihvatljiv čin", rekao je Paunović.

Bonus video: