Evropski savez predao listu u Kotoru

"Sadašnja lokalna vlast rukovodi Kotorom već punih osam godina i pokazala je što može, zna i umije odnosno što ne može, ne zna i ne umije", kazao je nosilac liste Miloš Čelanović

11647 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Evropski savez
Foto: Evropski savez

Evropski savez predao je Opštinskoj izbornoj komisiji Kotor izbornu listu "Evropski savez - Zasjat’ će Kotor", za lokalne izbore u Kotoru, koji će biti održani 29. septembra.

Nosilac liste Miloš Čelanović je kazao da je sama ideja formiranja Evropskog saveza superiorna u odnosu na sva dešavanja na današnjoj političkoj sceni.

"Naime, dok većina, a mogu slobodno reći i skoro svi politički subjekti, prolaze kroz faze rascjepa i podijela, mi smo se odlučili na ujedinjenje i savezništvo. Prevazišli smo naše sitne političke razlike i u prvi plan stavlili ono što nas spaja, a to su vrijednosti i ideali koje baštinimo decenijama“, rekao je Čelanović.

On je kazao da je dosadašnja vlast pokazala svoj maksimum, te da Kotor zaslužuje mnogo više.

"Sadašnja lokalna vlast rukovodi Kotorom već punih osam godina i pokazala je što može, zna i umije odnosno što ne može, ne zna i ne umije. Pokazala je svoj maksimum. I kao neko ko srcem i dušom pripada ovom gradu, kao neko čija je porodica skoro sedam vjekova podizala svoje članove u Kotoru - znam da naš grad zaslužuje mnogo mnogo više“, istakao je Čelanović.

Prema njegovim riječima Evropski savez će na ovim izborima pokazati svoju snagu, a nakon izbora će biti jedan od stubova lokalne vlasti.

"Znam da naše komšije, rođaci i prijatelji nisu zadovoljni učinjenim. Isto tako znam iz mnogobrojnih razgovora sa svojim sugrađankama i sugrađanima, da će Kotorani dati šansu Evropskom savezu i da će naš savez na izborima pokazati svoju snagu, a nakon izbora biti jedan od stubova nove lokalne vlasti koja će voditi mnogo više računa o svojim građanima! Zasjat će Kotor!“, poručio je Čelanović.

Lista kandidata za odbornice i odbornike u Skupštini opštine Kotor - "Evropski savez (SD, SDP, LP i građani) - Zasjat’ će Kotor":

1. Miloš Čelanović 2. Tanja Popović 3. Mladen Živković 4. Tamara Lompar 5. Dario Brkanović 6. Ina Radulović 7. Sonja Seferović 8. Nikola Mrvaljević 9. Anto Prskalo 10. Milan Gačić 11. Jelena Ševaljević 12. Kristijan Đuranović 13. Dejan Tončuk 14. Mirko Marković 15. Milanka Rogač 16. Goran Brguljan 17. Anton Bilafer 18. Robert Kerndl 19. Olga Duhović 20. Borislav Stanojević 21. Tvrtko Crepulja 22. Dijana Vukasović 23. Radovan Banićević 24. Milorad Mišo Krivokapić 25. Vanja Pravilović 26. Miodrag Kapetanović 27. Petar Radulović 28. Damjan Vušković 29. Ljubica Katurić 30. Marjan Šantić 31. Milovan Krivokapić 32. Jasna Stijović 33. Ivan Ilić

Bonus video: