Pokret Naprijed: Zakon o neposrednom izboru predsjednika opština ključan korak ka demokratizaciji našeg društva

Iz ove političke partije su kazali da će podržati svaki predlog i odluku, bez obzira od koga dolazi, ukoliko pomaže daljoj demokratizaciji Crne Gore i njenom napretku

1845 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Pokret Naprijed
Foto: Pokret Naprijed

Istaknuti pravnici sa liste "Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu" spremni su da svojom ekspertizom pomognu Ministarstvju javne prave kako bi zakon o neposrednom izboru predsjednika opština bio što kvalitetniji i u interesu svih građana Crne Gore, saopšteno je iz Pokreta Naprijed.

U ovoj partiji su izrazili veliko zadovoljstvo zbog činjenice da je Ministarstvo javne uprave, na osnovu, kako kažu, njihovog predloga iznijetog na konferenciji za medije 11. avgusta, preduzelo korake i uputilo ka Skupštini predlog zakona o neposrednom izboru predsjednika opština.

"Ovaj potez smatramo ključnim korakom ka daljoj demokratizaciji našeg društva", kazali su iz Pokreta Naprijed i dodali da će podržati svaki predlog i odluku, bez obzira od koga dolazi, ukoliko pomaže daljoj demokratizaciji Crne Gore i njenom napretku.

"Naša misija je jasna – raditi na dobrobiti svih građana i doprinositi izgradnji boljeg društva za sve", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: