Demokrate: Gospodo iz DPS-a, da imate časti, izvinili biste se svakom građaninu za ono što ste 30 godina radili

"Kome ste vi obećali pare gospodo iz DPS-a, sa kim ste pregovarali i da li vam je slučajno admiral bio posrednik, jer mu to ne bi bilo prvi put. Kome je obećana provizija?"

6194 pregleda 43 reakcija 42 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Draga gospodo iz Demokratske partije socijalista (DPS), da imate imalo časti, javno biste se izvinili svakom građaninu kako Nikšića, tako i cijele Crne Gore za ono što ste 30 godina radili, saopšteno je iz Demokrata.

Iz DPS-a su ranije danas kazali da će sve spletke kadrova Demokratske Crne Gore, sekretara i direktora, i njihove, kako kažu, laži, petljavine i mutljavine, morati da budu rasvijetljene pred sudskim organima.

"Koliko ste spremni na laži najbolje svjedoči jučerašnji istup ambasadorke Francuske, koja je na jasno postavljeno pitanje 'da li je neko od zvaničnika uzeo pare, da li postoje elementi korupcije' odgovorila: 'Uz rizik da se u ugovoru kakav mi imamo nema mjesta za bilo kakvo prisvajanje ili trgovinu uticajem. Francuska konstrukcija je jasna i svaka njena cigla je opravdana'", piše u saopštenju.

"Kome ste vi obećali pare gospodo iz DPS-a, sa kim ste pregovarali i da li vam je slučajno admiral bio posrednik, jer mu to ne bi bilo prvi put. Kome je obećana provizija? Bolje da ništa nijeste radili, jer makar ne biste uništili sve što se uništiti moglo, a pritom, sve vrlo svjesno - samo radi ličnog interesa i svojih džepova. I onda, kada su ti džepovi prestali da se pune, sjetili ste se 'časti' i osmjelili da nama spominjete nečasne radnje", navodi se.

Iz Demokrata su kazali da oni DPS-ove nečasne radnje mogu nabrajati "do sjutra - od kupovine glasova, ucjenjivanja glasača, pa sve do milionskih šteta na štetu građana, a u korist vaših pojedinaca".

"Mnogi od vas nijesu imali ni džemper, a otišli su sa dubokim džepovima punim parama. U ovome trenutku našu energiju nećemo trošiti na vas, već ćemo je preusmjeriti u ono što smo već započeli, a to je da zemlju postavimo na noge, jer ste je dobro urušili", rekli su iz Demokrata.

"Odavno su vaša saopštenja postala i više nego degutantna, ali ovo današnje prelazi svaku mjeru. Imali ste 30 godina da dokažete da vam je Crna Gora na srcu, a dokazali ste samo da je ipak interes preči od patriotizma i zastave kojom ste se ogrtali, a pritom prekrivali svoja nedjela", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: