Kadić: Broj dva za nas simbolizuje dvije najveće vrijednosti - porodicu i Podgoricu

"Broj 2 nas dodatno motiviše da u predstojećim danima nastavimo sa snažnom i pozitivnom kampanjom, koja će građanima ponuditi konkretna rješenja za probleme koji nas muče“

5335 pregleda 27 reakcija 28 komentar(a)
Kadić, Foto: Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu
Kadić, Foto: Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu

Lista "Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu“ na današnjem zvaničnom izvlačenju mjesta na glasačkom listiću dobila je broj 2. Za nas ovo nije običan broj - ovaj broj simbolizuje dvije, za nas, najveće vrijednosti: Porodicu i Podgoricu, saopšteno je nosilac liste Vuk Kadić.

Kadić je kazao da su njihovi ciljevi kad uđu u podgorički parlament jasni – napredak u svim sferama života, posebno za porodice, mlade i one koji traže sigurnost i stabilnost u svom gradu.

"Broj 2 nas dodatno motiviše da u predstojećim danima nastavimo sa snažnom i pozitivnom kampanjom, koja će građanima ponuditi konkretna rješenja za probleme koji nas muče“, rekao je Kadić.

"Pozivamo sve građane Podgorice da 29. septembra daju podršku našem programu i viziji – zajedno ćemo graditi grad u kojem su svi zaštićeni, poštovani i ponosni na svoje učešće u njegovom razvoju. Pokret Naprijed ne zaboravlja ključne probleme grada poput neplanske izgradnje, nedostatka vrtića i škola, te problema u saobraćaju. Broj 2 na listi je znak za korak naprijed i za Podgoricu i porodicu, u gradu koji će biti prilagođen potrebama svih građana – od najmlađih do najstarijih", naveo je.

"Sa brojem 2 idemo naprijed, za Podgoricu i porodicu“, zaključio je Kadić.

Bonus video: