Pokret Naprijed: Srećni smo što je lista "Za bolju Podgoricu" podržala naš predlog za Sportsko društvo "Budućnost"

"Podsjećamo još jednom sve koji učestvuju u kampanji za Podgoricu da ovo nije referendum na kojem ćemo odlučivati o ulasku u Evropsku uniju, za ili protiv nezavisne Crne Gore ili napuštanju NATO-a"

4015 pregleda 11 komentar(a)
Vuk kadić, nosilac liste "Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu", Foto: Pokret Naprijed
Vuk kadić, nosilac liste "Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu", Foto: Pokret Naprijed

Lista "Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu" je izuzetno srećna što je nakon DPS-a, koji je podržao našu ideju o subvenicionisanju vrtića, sada i lista "Za bolju Podgoricu" podržala naš predlog za formiranje Sportskog društva "Budućnost" koji smo iznijeli u svom programu, a prezentovali javnosti još 23. avgusta, saopšteno je danas iz Pokreta Naprijed.

"Ovo samo pokazuje da je program Pokreta Naprijed vrlo čitan i da ima dosta uticaja među našim političkim konkurentima. Podsjećamo još jednom sve koji učestvuju u kampanji za Podgoricu da ovo nije referendum na kojem ćemo odlučivati o ulasku u Evropsku uniju, za ili protiv nezavisne Crne Gore ili napuštanju NATO-a. Ovo su izbori o tome kako unaprijediti život nas, građana Podgorice, kako doći do više radnih mjesta, manje bahate vožnje, više vrtića, škola i zelenila", ističe se u saopštenju.

Kandidat za odbornika liste "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu" Nikola Lazović saopštio je ranije danas da će ta lista formiraćti jedinstveno sportsko društvo "Budućnost".

Iz Pokreta Naprijed su poručili da će lista "Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu" nastaviti da vodi pozitivnu kampanju baziranu na programu i poziva i ostale učesnike u izbornom procesu da preuzmu njihove ideje koje im se sviđaju jer će samo tako pokrenuti Podgoricu naprijed.

Bonus video: