Kadić: Pokret Naprijed je daleko iznad cenzusa i biće najprijatnije iznenađenje izbora

"Po meni, svaki glas koji nije dat ljudima kojima vjeruješ, ljudima koje poštuješ i ljudima za koje želiš da uspiju je bačeni glas", poručio je nosilac liste "Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu"

3096 pregleda 10 komentar(a)
Vuk Kadić, Foto: Pokret Naprijed
Vuk Kadić, Foto: Pokret Naprijed

Pokret Naprijed je daleko iznad cenzusa i biće najprijatnije iznenađenje lokalnih izbora u Podgorici, poručio je Vuk Kadić, kandidat za gradonačelnika liste "Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu".

"“Kada pričamo o cenzusu, ne znam šta znači formulacija bačeni glas koju čujemo ovih dana. Po meni, svaki glas koji nije dat ljudima kojima vjeruješ, ljudima koje poštuješ i ljudima za koje želiš da uspiju je bačeni glas. Samim tim, ukoliko nam ljudi vjeruju, a svakim danom vidim na ulicama Podgorice da nam vjeruju sve više, Pokret Naprijed je daleko iznad cenzusa i biće najprijatnije iznenađenje ovih izbora"; kazao je Kadić u saopštenju koje je dostavio medijima.

On je rekao da već mjesec dana zajedno sa prijateljima sa liste uživa u kampanji i na ulicama Podgorice se srijeće sa divnim mladim ljudima, ženama, penzionerima, slobodno mislećim ljudima koji žele da Podgorica krene naprijed.

"Svi oni podržavaju Pokret Naprijed bez ikakvih pritisaka, stega i sa samo jednom željom - da naprave Podgoricu još ljepšim, modernijim gradom, ali prije svega da naprave naš grad domom. Domom svih nas, jer to je suština svega i zbog čega smo mi za osnov kampanje izabrali porodicu, a porodica je tamo gdje ti je dom.

Zbog toga, izađite na izbore 29. septembra, glasajte za listu broj dva 'Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu' kako bi ovaj grad učinili domom za sve nas", zaključio je Kadić.

Bonus video: