URA: Bahatost parlamentarne većine odraz nemoći i panike pred izvjesnim izbornim porazom

"Ovaj sramotni odnos prema kolegama i Skupštini Crne Gore, prema Poslovniku koji su dužni da poštuju i nije iznenađenje, jer je potpredsjednica Popović samo preuzela i nastavila prakse Mandića i Spajića"

3920 pregleda 0 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Danas je u Skupštini Crne Gore Spajićeva i Mandićeva parlamentarna većina pokazala građanima da je zarad svojih fotelja spremna da gazi sve vrijednosti i principe, uključujući i pravo opozicije da govori, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

"Potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović nije dozvolila opoziciji da govori, niti koristi proceduralnu reakciju na koju poslanici shodno Poslovniku imaju pravo. Ovaj sramotni odnos prema kolegama i Skupštini Crne Gore, prema Poslovniku koji su dužni da poštuju i nije iznenađenje, jer je potpredsjednica Popović samo preuzela i nastavila prakse Mandića i Spajića", naveli su iz GP URA.

Dodaju da zato "i ne čudi što je upravo za ovakav odnos odmah dobila pohvale od premijera Spajića".

"Sigurni smo da građanke i građani Crne Gore, bez obzira na političke razlike, neće nikada podržati zavođenje diktature i jednoumlja, što je očigledno krajnji cilj ove parlamentarne većine. Jasno je da se iza ovog bahatog ponašanja danas u Skupštini krije panika i strah od izbornog rezulta Spajićeve liste u nedjelju u Podgorici", zaključili su iz URA.

Bonus video: