Zirojević: Kako Šaranović ne zna detalje, a zna za koga se ne veže slučaj kupovine glasova?

"Sasvim je slučajno lice uhapšeno u ulici u kojoj se nalazi centrala Demokrata i sasvim slučajno je to lice na društvenim mrežama dijelilo stavove slične njihovima"

5841 pregleda 9 komentar(a)
Zirojević, Foto: Evropski savez
Zirojević, Foto: Evropski savez

Veseli ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović unaprijed zna s kim ima, a s kim nema veze lice koje je uhapšeno za kupovinu glasova, a onda nam kaže da još ne zna detalje koji se tiču ovog slučaja. Pa kako onda zna za koga se veže, a za koga se ne veže, saopštio je poslanik Socijaldemokrata (SD) i predstavnik Evropskog saveza Nikola Zirojević.

"Da nije šta vidio dok je juče prelijetao Podgoricu helikopterom, tokom onog očajnog pokušaja demonstracije sile? Sasvim je slučajno lice uhapšeno u ulici u kojoj se nalazi centrala Demokrata i sasvim slučajno je to lice na društvenim mrežama dijelilo stavove slične njihovima", navodi Zirojević.

"Ali, mirno spavajte Podgoričanke i Podgoričani, zna ministar da to nije tako", dodao je.

Zirojević je kazao da su ovi pokušaji prebacivanja odgovornosti bijedni, "jer je vaša nervoza juče u plenumu pokazala sasvim dovoljno".

"Srećom, ima u sektoru bezbjednosti još časnih i poštenih ljudi. Poruka vam je jasna - ni kupovina glasova, ni demonstracije sile, ni partijsko zapošljavanje, ni projekti za koje svi znamo da nikad neće biti realizovani, neće vas spasiti od izbornog poraza koji vas očekuje u nedjelju! Podgorica će biti grad za primjer", zaključio je Zirojević.

Bonus video: