Mandić u Beogradu kao predsjednik Skupštine Crne Gore, poveo i funkcionere svoje stranke

Mladen Mikijelj kazao da mu je bila čast da razgovara sa premijerom Srbije Milošem Vučevićem i njegovim saradnicima.

16519 pregleda 282 reakcija 44 komentar(a)
Foto: Skupština Crne Gore/Igor Šljivančanin
Foto: Skupština Crne Gore/Igor Šljivančanin

U delegaciji predsjednika Skupštine Crne Gore, Andrije Mandića, tokom posjete Vladi Srbije bili su i nosilac liste "Za budućnost Budve - Budva mora naprijed" Mladen Mikijelj i poslanica Nove srpske demokratije (NSD) u Skupštini Crne Gore i kandidatkinja za odbornicu te koalicije u SO Budva Bojana Pićan.

To se navodi u saopštenju budvanskog NSD-a.

Predsjednik NSD-a je Andrija Mandić.

"U prijateljskoj atmosferi razgovarali su o mogućim modalitetima buduće saradnje, naglašavajući zajednički cilj jačanja regionalnog razvoja kroz zajednički angažman", navodi se u saopštenju liste "Za budućnost Budve - Budva mora naprijed".

Dodaje se da je Mikijelj kazao da mu je bila čast da razgovara sa premijerom Srbije Milošem Vučevićem i njegovim saradnicima.

"Prenio sam najljepše pozdrave iz Budve i istakao važnost intenziviranja saradnje u oblasti turizma i saobraćaja. Naši odnosi moraju se razvijati i napredovati kako bismo stvorili nove mogućnosti za zajednički prosperitet", rekao je Mikijelj.

U saopštenju NSD-a piše i da ova posjeta predstavlja važan korak naprijed ka jačanju veza između država, te da očekuju da će to rezultirati konkretnim projektima koji će koristiti građanima.

Bonus video: