Marković: Po formiranju vlasti u Podgorici počinjemo ozelenjavanje grada sa 2.504 stabla

Predsjednik SEP-a Duško Marković zahvalio se glasačima

5113 pregleda 18 komentar(a)
Marković i nosilac liste SEP-a na podgoričkim izborima Ilija Mugoša, Foto: SEP
Marković i nosilac liste SEP-a na podgoričkim izborima Ilija Mugoša, Foto: SEP

Kao naše prvo ispunjeno obećanje čim se formira gradska vlast, počinjemo ozelenjavanje Podgorice sa 2.504 stabla, onako kako smo obećali u kampanji, saopštio je lider Stranke evropskog progresa (SEP) Duško Marković.

On se zahvalio građanima Podgorice na glasovima dobijenim 29. septembra na izborima.

"Nakon zvanično okončanog izbornog procesa u glavnom gradu, želim da u ime Stranke evropskog progresa i u svoje lično ime, zahvalim svima koji su nam ukazali povjerenje 29. septembra. Vaša 2.504 glasa su potvrda da ste, za samo tri mjeseca od osnivanja stranke, prepoznali ozbiljnost i odgovornost, znanje i stručnost ljudi na listi SEP-a. Takođe, da ste prepoznali jedan drugačiji pristup vođenju politike u odnosu na ono što vam se do sada nudilo. Da politika može biti pristojna i fer, bez diskvalifikacija, progona političke konkurencije i neistomišljenika", rekao je Marković.

Kazao je da su glasovi koji su dati SEP-u Vaši glasovi slobodnih građana koji žele red u državi i red u Podgorici.

"Vi ste nam postavili temelj širenja naše ideje i vizije razvoja Crne Gore", dodao je.

"Nastavljamo formiranje naših opštinskih odbora, radićemo na pripremi osnivačkog kongresa, a naša vrata biće otvorena za sve koji vjeruju da interes građana mora biti važniji od bilo kojeg partijskog. Uvjereni smo da će sve više građana prihvatati i podržavati naše ideje i da će naša stranka postajati sve značajniji faktor na političkoj sceni", poručio je Marković.

"Poštovani glasači Stranke evropskog progresa, Vašu podršku shvatamo, prije svega, kao ogromnu obavezu da ispunimo svako naše obećanje i da vas nikada ne iznevjerimo", dodao je.

Bonus video: