DF: SDT da izuzme poslovnu dokumentaciju DPS-a

Saopšteno je da je veoma važno utvrditi da li su na ovo egzotično putovanje u Sen Trope letjeli vladinim avionom, "jer ako ga je koristila Jami, onda je sasvim logično da ga koriste i MĐ,BG,GSR, DK i njihove ljepše polovine."
2252 pregleda 14 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Demokratski front
Demokratski front, Foto: Demokratski front

Demokratski front (DF) pozvao je SDT da izuzme poslovnu dokumentaciju DPS-a.

"Demokratski front poziva SDT da nakon najnovijih fotografija DK sa MĐ, BG, GSR i njihovim ljepšim polovinama u Dubaiju i San Tropeu izuzme poslovnu dokumentaciju DPS - a, kao što je to uradio sa DF-om, kako bi utvrdio da li su za ove potrebe korišteni službeni avion i službena vozila", saopštili su iz DF-a.

Iz Fronta je rečeno da je takođe važno utvrditi "da li je Predsjedništvo DPS-a na svojim sjednicama razmatralo da li odobriti ovu vrstu putovanja i da li postoji zavedena odluka u partijskom registratoru."

"Važno je utvrditi i da li su MĐ, BG i GSR uzeli dnevnice za ova putovanja iz DPS- a ili Vlade? Podsjećamo javnost da je upravo SDT čitav montirani državni udar bazirao na korišćenju službenog automobila i hamletovskoj dilemi da li se u njemu vozio ili nije stranački prevodilac Ananije Nikić, kao i ko je potpisao nalog za korišćenje službenog automobila. Pošto je DK osumnjičen da je oprao 500 miliona evra i uništio sve čega se dotakao ili započeo u Crnoj Gori, valjda je logično da se saslušaju njegovi prijatelji MĐ, BG, GSR koji su zajedno s njim u Sen Tropeu jeli zetske pipune i lubenice. Kako je moguće da Andrija Mandić i Milan Knežević zbog fotografije sa Ananijem Nikićem na zvaničnom sastanku u ruskoj Dumi budu optuženi za državni udar, a MĐ, BG, GSR zbog zajedničkih fotografija sa DK u Sen Tropeu i Dubaiju da ne budu optuženi za pranje 500 miliona evra", kazali su iz DF-a.

Saopšteno je da je veoma važno utvrditi da li su na ovo egzotično putovanje u Sen Trope letjeli vladinim avionom, "jer ako ga je koristila Jami, onda je sasvim logično da ga koriste i MĐ, BG, GSR, DK i njihove ljepše polovine."

"Ako je to tačno, onda je veoma važno izvršiti analizu Pravilnika o korišćenju vladinog aviona, i da li je u tom trenutku vladin avion i MĐ, BG, GSR u njemu pomagali DK u izvršenju krivičnog djela pranja 500 miliona evra. Imajući u vidu nepobitnu činjenicu da se Andrija Mandić i Milan Knežević nikad nisu vidjeli, razgovarali niti dogovarali državni udar sa Šišmakov - Širokovim i Popov- Mojsijevim, a ipak su optuženi za državni udar, onda je valjda logično da oni koji su se družili, sunčali, kupali i jeli lubenice i pipune sa DK koji je oprao 500 miliona takođe budu optuženi za isto krivično djelo", saopšteno je.

Dodaje se da "DF ipak dozvoljava mogućnost da su ove fotografije u stvari fotomontaža, zato bi bilo dobro, u svrhu otklanjanja svake sumnje, poslati vještaka Boljevića da utvrdi da se bazne stanice DK sa baznim stanicama MĐ, BG, GSR i njihovih ljepših polovina uopšte ne poklapaju, jer u trenutku kad se DK nalazi u đakuziju, MĐ u bazenu gricka parče pipuna koji mu je izrezao najpoznatiji svetski kuvar Gordon Remzi, koji inače rezanje hljeba naplaćuje 1000 eura."

"Daljom analizom baznih stanica vještak Boljević bi lako mogao utvrditi da je GSR ustvari Milan Knežević, a GSR- ova ljepša polovina Kneževićeva djevojka kojoj on šalje tajnu šifru preko kriptovanog telefona koji se puni na Zlatiboru. Dok je BG ustvari Andrija Mandić kojeg je u San Trope dovezao Gordon Ramzi, tj. Mihailo Čađenović, da bi se sreli sa MĐ, tj Ananijem Nikićem. A to znači da ima sasvim dovoljno dokaza da SDT proširi optužnicu za pranje 500 miliona evra sa Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem, jer postoji više nego udaljena sumnja da je DK ustvari sve vrijeme Nebojša Medojević", zaključeno je iz DF-a.

Bonus video: