Logate Institut za informacione tehnologije: Vaša vrata ka uspješnoj IT karijeri

Ne propustite priliku da postanete dio Logate Instituta i započnete svoje putovanje ka uspješnoj IT karijeri. Upis za ljetnji semester je u toku, a broj mjesta je ograničen. Prijavite se danas i ostvarite pravo na 10% popusta na sve naše kurseve!

36047 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Logate
Foto: Logate

Logate Institut za informacione tehnologije je licencirana privatna ustanova za obrazovanje odraslih koju je 2018. godine osnovao Logate, jedna od vodećih crnogorskih IT kompanija. Logate Institut nudi najsavremenije programe obuke u oblasti informacionih tehnologija, osmišljene da zadovolje potrebe kako pojedinaca, tako i kompanija. Naša misija je da svakom polazniku pružimo kvalitetno i praktično obrazovanje, koje će ih osposobiti za rad u najtraženijim IT sektorima.

Logate Institut sprovodi akreditovane programe obrazovanja u domenu programiranja, baza podataka, projektnog menadžmenta, mrežne administracije i modernih digitalnih vještina. Na Institutu okupljamo 25 predavača na 15 kurseva, među kojima se nalazi značajan broj akademskih radnika, kao i prepoznati IT stručnjaci i profesionalci.

Na čelu Instituta nalazi se dr Goran Šuković, univerzitetski profesor i jedna od vodećih figura u svijetu računarskih nauka. Pored dr Šukovića, tim od 25 predavača i 5 zaposlenih vodi dr Nađa Žarić, specijalista za moderne nastavne metodologije i online učenje.

Širok spektar programa

Naši kursevi obuhvataju pet ključnih oblasti:

  1. Programiranje i razvoj softvera: steknite znanja iz različitih programskih jezika i tehnologija za razvoj softverskih rješenja, kroz čak 6 sveobuhvatnih obuka: Java, Web i .NET programiranje, React.JS, Programiranje u Pythonu i Django framework.
  2. Baze podataka, analiza podataka i poslovna inteligencija: naučite analizu i obradu podataka, te kako da koristite podatke za donošenje poslovnih odluka kroz 4 programa: Baze podataka i SQL, Power BI, Mašinsko učenje i Upotreba SPSS-a u naučno-istraživačke svrhe.
  3. Administracija sistema i Cyber bezbjednost: savladajte tehnike administracije sistema i zaštite informacija na kursevima Linux i Mrežni Admin savladaćete.
  4. Marketing i digitalne vještine: Usavršite alate i tehnike digitalnog marketinga i izrade veb sajtova kroz obuke Digitalni Marketing i Wordpress Developer.
  5. Metodologije upravljanja projektima i timovima: usvojite vještine potrebne za efikasno vođenje projekata i timova kroz naš kurs Projektni Menadžment.

Zašto odabrati Logate Institut?

Stručni predavači i mentorska podrška: polaznici Logate Instituta imaju privilegiju da uče od priznatih crnogorskih stručnjaka i akademika iz domena programiranja i računarskih nauka, kao i od najiskusnijih profesionalaca iz kompanija Logate i Poslovna inteligencija.

Savremene tehnologije: kontinuirano pratimo trendove u IT industriji i prilagođavamo naše nastavne planove i programe kako bismo polaznicima omogućili da budu u toku sa najnovijim tehnologijama. Naši nastavni planovi i programi pisani su po obrazovnim i pedagoškim standardima, osiguravajući visok kvalitet učenja i relevantnost stečenih znanja i vještina.

Snimljena predavanja i učenje na daljinu: putem naše platforme za učenje polaznici imaju pristup snimljenim predavanjima, materijalima potrebnim za učenje, kao i domaćim zadacima. Sva predavanja se snimaju, a pristup je obezbijeđen do godinu dana nakon završetka obuke.

Rad na realnom projektu: učenje na Logate Institutu zaokružujemo izradom završnog projekta koji predstavlja test, ali i priliku u kojoj polaznici praktično primjenjuju stečena znanja i samostalno prolaze sve korake razvoja softverskih modela.

Razvoj IT karijere: ponosni smo na naše uspješne polaznike koji kontinuiranim učenjem lakše dolaze do boljih prilika za primjenu svog znanja ili napredavanja u postojećim kompanijama. Nerijetko, najbolji polaznici Java i Web programiranja svoje mjesto nađu upravo u kompaniji Logate kao junior developeri.

In-house obuke i treninzi za kompanije

Pored gore pomenutih programa, svim kompanijama i institucijama u Crnoj Gori pružamo mogućnost prilagođenih in-house obuka, čiji je cilj unaprjeđenje specifičnih poslovnih vještina i osnaživanje kadrovskih kapaciteta. Do sada nam je povjerenje ukazalo preko 30 kompanija iz oblasti bankarstva i finansija, telekomunikacija, informacionih tehnologija, energetike, trgovine, turizma i uslužnih djelatnosti, kao i brojni organi uprave na lokalnom i državnom nivou.

Plan programa i tempo rada prilagođavamo potrebama klijenta, pa tako treninge možete realizovati u sopstvenim prostorijama ili računarskim salama Logate Instituta, u toku ili van radnog vremena, radnim danima ili vikendom. Tu smo da Vaše poslovanje činimo pametnijim.

Logate Akademija Junior

Posebno smo ponosni na našu školu robotike i programiranja za djecu i mlade - Logate Akademiju Junior. Junior Akademija nudi deset različitih nastavnih programa organizovanih u dva jednako zanimljiva i izazovna nivoa - osnovni i napredni. Oba nivoa smisleno kombinuju smjerove Programiranje i Robotika, omogućavajući djeci da prate svoja interesovanja i rastu u skladu s njihovim jedinstvenim sklonostima.

Junior Akademiju do sada je pohađalo više od 700 djece širom Crne Gore uzrasta od 5 do 18 godina, sa kojima rade i uče četiri vrsna pedagoga. Znanja stečena na Junior Akademiji naši polaznici potvrdili su kroz brojne nagrade, takmičenja i priznanja, poput ovogodišnjeg osvajanja prvog mjesta na državnom takmičenju Svjetske olimpijade u robotici, pod vođstvom sjajne mentorke Biljane Krivokapić.

Besplatni CKB ljetnji kamp programiranja

Logate
foto: Logate

Uz podršku Crnogorske komercijalne banke i kompanije Logate, organizujemo Besplatni ljetnji kamp programiranja od 25. juna do 02. jula u Kolašinu za učenike sedmog razreda crnogorskih osnovnih škola. Ovaj kamp predstavlja izvrsnu priliku za mlade da steknu osnovna znanja iz programiranja, razviju svoje tehničke vještine i otkriju svijet informacionih tehnologija u inspirativnom okruženju. Pozivamo sve čitatelje da prate naše aktivnosti i objave u narednim danima jer će uskoro biti otvoren poziv za prijave za učešće na kampu.

Upis je u toku!

Ne propustite priliku da postanete dio Logate Instituta i započnete svoje putovanje ka uspješnoj IT karijeri. Upis za ljetnji semester je u toku, a broj mjesta je ograničen. Prijavite se danas i ostvarite pravo na 10% popusta na sve naše kurseve!

Za više informacija, posjetite našu web stranicu www.logate.institute, zapratite nas na Facebooku i Instagramu (Logate Institut, Logate Akademija Junior), ili nas kontaktirajte putem telefona na broj +382 67 175 709.