Game Changer Festival Montenegro dolazi ovoga ljeta - Tivat postaje tehnološka prijestonica Mediterana!

Očekuje nas serija progresivnih tehnoloških tema fokusiranih na blockchain tehnologiju, travel tech i upotrebu vještačke inteligencije

2796 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Game Changer Festival Montenegro
Foto: Game Changer Festival Montenegro

Nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj i Sloveniji, Game Changer, vodeće ime u tehnološkim događajima dolazi u Crnu Goru.

Ovog ljeta, Tivat će biti epicentar tehnoloških inovacija kao nikada do sada.

U periodu od 4. do 6. jula 2024, Tivat će postati domaćin trodnevnog festivala koji će privući više od 500 posjetilaca programima tokom tri konferencijska dana, i nevjerovatnih 9000 posjetilaca svjetlosne izložbe digitalnog dizajna i animacije u svijetu video igara.

Očekuje nas serija progresivnih tehnoloških tema fokusiranih na blockchain tehnologiju, travel tech i upotrebu vještačke inteligencije.

Ovaj događaj će biti prilika za umrežavanje i razmjenu ideja među liderima i stručnjacima iz ovih oblasti.

Game Changer Festival Montenegro
foto: Game Changer Festival Montenegro

Ali to nije sve! Glavno gradsko šetalište Pine će tokom dvije večeri festivala 4. i 5. jula 2024. dobiti novi sjaj.

Uz zvuke elektronske muzike, posjetioci će biti fascinirani svjetlosnom izložbom gejming dizajna i animacije koja je kreirana od strane izuzetnog tima koji stoji iza crnogorske video igre Bleak Faith. Ovaj događaj dolazi u pravo vreme - u istom mjesecu kada igra doživljava svoju svjetsku premijeru na Playstation platformi, i obećava globalnu ekspanziju u saradnji sa kompanijom Sony Interactive Entertainment.

Kruna festivala je svečano veče dodjele Game Changer Montenegro nagrada najprogresivnijim tehnološkim kompanijama i pojedincima iz Crne Gore. Ovim događajem Game changer ne samo da nagrađuje izvanredne inovacije i dostignuća, već pozicionira Crnu Goru na globalnjnoj mapi kao poželjnu tehnološku destinaciju, koja ima razvijenu tech scenu, i zajednica izuzetnih talenata.

Pridružite nam se na Game Changer Festivalu powered by Crnogorski telekom i budite dio tehnološkog događaja godine!