Postani izvrstan programer uz Logate Institut – Upisni rok u toku!

Želite da unaprijedite svoje programerske vještine i ostvarite uspješnu karijeru u IT sektoru? Logate Institut za informacione tehnologije je pravo mjesto za vas! Naši kursevi iz oblasti programiranja i razvoja softvera pružaju vam sve što vam je potrebno da postanete stručnjak u najtraženijim IT oblastima. Prijavite se danas i ostvarite 10% popusta na sve kurseve.

20149 pregleda 38 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Logate Institut
Foto: Logate Institut

Kroz naše kurseve programiranja: Java, Web, NET, React.JS, te Python i Django, naučićete sve – od osnova do naprednih tehnika razvoja softvera. Naši iskusni predavači, među kojima su vodeći IT stručnjaci, pružiće vam podršku kroz svaki korak, od teorije do praktične primjene. Polaznici kursa će imati priliku da rade na realnim projektima, simulirajući stvarne izazove sa kojima se programeri suočavaju u industriji.

Svi naši kursevi su sertifikovani od strane Centra za stručno obrazovanje odraslih i Ministarstva prosvjete Crne Gore, što znači da su u skladu sa najvišim obrazovnim standardima u Crnoj Gori. Ova sertifikacija garantuje da ćete dobiti znanja i vještine koje su priznate i vrednovane na tržištu rada, pružajući vam konkurentsku prednost prilikom zapošljavanja.

Već 6 godina uspješno radimo na edukaciji IT stručnjaka, a preko 600 polaznika je završilo naše kurseve, od kojih su mnogi pronašli zaposlenje, uključujući pozicije u Logate kompaniji, jednoj od najuspješnijih IT firmi u Crnoj Gori.

Koji kurs da upišem?

Ako ste zainteresovani za razvoj složenih backend sistema, Java Developer kurs je pravi izbor. Java je jedan od najmoćnijih programskih jezika sa preko 9 miliona developera širom svijeta. Kroz 6 mjeseci obuke, naučićete osnove Java programiranja, objektno-orijentisano programiranje, i rad sa Spring frameworkom, što će vam omogućiti da postanete ekspert za backend razvoj.

Web Developer kurs je idealan za one koji su zainteresovani za kreiranje interaktivnih i dinamičnih web aplikacija. Kurs traje 6 mjeseci I obuhvata HTML, CSS, JavaScript, kao i napredne tehnologije poput TypeScript-a i Node.js-a. Ako ste kreativni i želite da se bavite dizajnom i funkcionalnošću web stranica, ovaj kurs vam omogućava da postanete full-stack developer, sposoban da radi na svim aspektima web razvoja, od front-enda do back-enda.

.NET Developer kurs je koncipiran tako da polaznicima, u 6 mjeseci, omogući sticanje znanja potrebnih za samostalni razvoj backend aplikacija koristeći Microsoft .NET stack. Naučićete osnove C# jezika, objektno-orijentisanog programiranja, te kako razvijati RESTful web servise koristeći ASP.NET Web API. Ovaj kurs je idealan za one koji žele da se specijalizuju za rad na pouzdanim poslovnim aplikacijama unutar Microsoft ekosistema.

Kurs Programiranje u Pythonu: Od osnova do razvoja GUI aplikacije pruža sveobuhvatan pregled Python programiranja, osmišljen za početnike i one sa prethodnim iskustvom. U toku 10 nedjelja trajanja kursa, Naučićete osnove jezika, objektno-orijentisano programiranje i razvoj grafičkih korisničkih interfejsa (GUI) koristeći Tkinter biblioteku. Kurs omogućava polaznicima da steknu čvrstu osnovu u Pythonu, što ih priprema za naprednije kurseve kao što su Django, Web razvoj i Mašinsko učenje.

Python (Django) Web Framework kurs pruža sveobuhvatan set vještina potrebnih za napredno web programiranje. Naučićete kako da koristite Django framework za strukturiranje, razvoj i održavanje web aplikacija, uključujući API-je, sigurnost i testiranje. Kurs traje 12 nedjelja i idealan je za one koji žele da se bave razvojem složenih web aplikacija koristeći savremene tehnologije.

React.js Framework kurs je sveobuhvatan program namijenjen polaznicima koji žele da nauče razvoj modernih web aplikacija koristeći React biblioteku. Kroz četiri ključna modula, polaznici će savladati osnovne i napredne tehnike, uključujući upravljanje stanjem pomoću React hook-ova i Redux-a, te kako kreirati dinamične i responzivne web aplikacije.

Ko su naši predavači?

Naš tim se sastoji od 4 doktora nauka i 27 priznatih stručnjaka sa bogatim iskustvom. Njihovo znanje prenosi se kroz praktične i teorijske module koji vam pomažu da postanete ekspert u odabranoj oblasti.

Organizacija nastave

Trajanje: od 3 do 6 mjeseci, u zavisnosti od kursa koji odaberete.

Nastava: Nastava: 120 do 160 minuta predavanja, dva puta nedjeljno, u popodnevnim časovima.

Školarina se može platiti u 3 do 6 mjesečnih rata, a uključuje:

  • Pun fond časova prema nastavnom planu i programu
  • Pristup snimljenim predavanjima do 12 mjeseci po završetku programa
  • Opremu za rad: računar, razvojno okruženje, materijale za učenje i vježbu
  • Mentorski rad sa predavačima u izradi završnij projekata
  • Nacionalni sertifkat o završenom kursu

Lokacija: Poslovni centar Knjaz Evropska 2, Podgorica ili od kuće, putem platforme za online učenje.

IT nije samo za programere: Otkrijte druge opcije

Ako mislite da programiranje nije za vas, nemojte brinuti – Logate Institut nudi širok spektar IT kurseva koji pokrivaju različite oblasti. Bilo da vas zanima menadžment, mreže, baze podataka ili nešto drugo, sigurno ćete pronaći kurs koji odgovara vašim interesovanjima i potrebama. Konkretno, na Logate Institutu, pored programiranja nudimo još 9 sertifikovanih kurseva na 4 usmjerenja i to:

Baze podataka i poslovna inteligencija: izučavamo analizu i obradu podataka, te kako koristiti podatke za donošenje poslovnih odluka kroz 4 programa: Baze podataka i SQL, Power BI, Mašinsko učenje i Upotreba SPSS-a u naučno-istraživačke svrhe.

Administracija sistema i Cyber bezbjednost: na ovom usmjerenju učimo tehnike administracije sistema i zaštite informacija kroz kurseve Linux i Mrežni Admin.

Marketing i digitalne vještine: obučavamo alate i tehnike digitalnog marketinga i izrade veb sajtova kroz obuke Digitalni Marketing i Wordpress Developer.

Metodologije upravljanja projektima i timovima: kroz kurs Projektni Menadžment obučićemo vas vještinama potrebnim za efikasno vođenje projekata i timova.

Benefiti i online učenje

Učenje na Logate Institutu pruža vam brojne benefite kao što su fleksibilne opcije plaćanja, live pristup predavanjima putem Zoom aplikacije i mentorsku podršku tokom cijelog procesa učenja. Naša online platforma omogućava vam da učite i na daljinu, sa pristupom svim snimljenim predavanjima, materijalima i zadacima, te na taj način svoje obrazovanje uskladite sa drugim obavezama i tempom koji vama odgovara.

Ne propustite priliku da započnete ili unaprijedite svoju IT karijeru – upis za jesenji semestar je u toku, a broj mjesta je ograničen!

Prijavite se danas i ostvarite 10% popusta na sve naše kurseve. Za više informacija, posjetite našu web stranicu www.logate.institute, zapratite nas putem instagrama ili nas pozovite na 067175709 i započnite svoj put ka IT karijeri!