Komandant Posebne jedinice vozi ukradeni BMW-X5

Skupocjenog četvorotočkaša Vučnić je zadužio u vrijeme velikih prošlogodišnjih poplava u Zeti.
527 pregleda 0 komentar(a)
BMW X-5, Foto: Savo Prelević
BMW X-5, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.05.2011. 06:53h

Spisak oduzetih skupocjenih automobila koje duže policijske starješine, sve je duži... Jedan od njih je i crni džip BMW-X5 (PG BU436) u voznom parku Posebne jedinice policije, a koristi ga njen komandant Miloš Vučinić, odnosno njegov vozač.

Ovaj automobil je jedan od dva luksuzna džipa, oduzeta u Baru po Interpolovim potjernicama dvije inostrane zemlje, koja su u novembru dodijeljena na “čuvanje” starješinama policije.

“Vijesti” nezvanično saznaju da su BMW i “mercedes ML” tokom prošle godine zaplijenjeni u Baru, a crnogorska policija je posredstvom Nacionalnog centralnog biroa Interpola Podgorica o njihovom pronalasku obavijestila stvarne vlasnike, koji se, međutim, još nijesu pojavili da ih preuzmu.

Skupocjenog četvorotočkaša Vučnić je zadužio u vrijeme velikih prošlogodišnjih poplava u Zeti, kada je kao član Kriznog štaba, zajedno sa timom na čijem je čelu, svakodnevno boravio na teritoriji tamošnjih sela.

Zajedno sa njim, rame uz rame, tada je bio i pomoćnik direktora policije iz redova SDP-a Nikola Janjušević kojem je na koršćenje dat oduzeti “mercedes ML”.

Prema riječima upućenih, Janjušević nije želio da vozi ukradeni džip, te ga je poslije nekoliko dana nakon što je dobio ključeve, parkirao na službenom parkingu Uprave policije. Janjušević inače duži i skupocjeni “pasat”, koji je kupljen prije nekoliko godina.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: