Bar: Policija pronašla ukradeno vozilo

Policija je uhapsila N.P. (17) iz Podgorice i N.A. (18) iz Budve koji su privedeni Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, zbog sumnje da su počinili krivično djelo krađa u saizvršilaštviu i krivično djelo falsifikovanje isprave
85 pregleda 1 komentar(a)
policija, Foto: Vijesti online
policija, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 22.08.2017. 11:19h

Barska policija uhapsila je dvije osobe zbog sumnje da su ukrali vozilo na koje su postavili ukradene tablice.

Policija je uhapsila N.P. (17) iz Podgorice i N.A. (18) iz Budve koji su privedeni Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, zbog sumnje da su počinili krivično djelo krađa u saizvršilaštviu i krivično djelo falsifikovanje isprave.

"Sslužbenici CB Bar su, 21.08.2017. godine preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, a postupajući po prijavi da lice koje upravlja vozilom marke "Smart" hrvatskih registarskih oznaka ugrožava ostale učesnike u saobraćaju, vršili kontrolu saobraćaja. Vozilom je upravljao N.P. (17) iz Podgorice, koji je u blizini Požarevačke ulice napustio vozilo i dao se u bjekstvo u nepoznatom pravcu. Brzom akcijom policije ovo lice je pronađeno i lišeno slobode. N.P. je, kako se sumnja, sa N.A. (18) iz Budve 19.08.2017. otuđio vozilo marke "Smart" sa parking prostora jednog marketa. Oni su, kako se sumnja, iskoristili nepažnju oštećene koja je ovo vozilo ostavila neobezbjeđeno, otključano sa ključem u bravi. Osumnjičeni su, kako sumnja, u reonu Virpazara otuđili hrvatske registarske oznake sa pmv marke "Passat", jedne rent a car agencije, i postavili na otuđeno vozilo "Smart"", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je utvrđeno da ukradeno vozilo, po broju šasije, pipada Č.P, a da se na njemu nalaze hrvatske registarske oznake čiji je nestanak prijavljen Upravi policije.

Bonus video: