Hard Rock Café je od sada dostupan na Glovu!

Osjetite duh rokenrola i uživajte u ukusima američke kuhinje kod kuće uz Hard Rock Café ponudu na Glovu

13379 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Glovo
Foto: Glovo

Fanovi rokenrola i ljubitelji ukusne hrane sada imaju razlog za slavlje jer je Hard Rock Café stigao na Glovo aplikaciju. Ovaj legendarni brend koji je već decenijama sinonim za fantastičnu hranu i autentičnu rokenrol atmosferu donosi svoje nezaboravno iskustvo pravo na prag svih Glovo korisnika, udovoljavajući svakom ukusu i raspoloženju.

Sa svojom slavnom istorijom koja seže unazad punih 50 godina, Hard Rock Café je postao globalni gastronomski fenomen poznat po savršenoj kombinaciji ukusnih jela, spektakularnog ambijenta i impresivne kolekcije muzičkih memorabilija.

Tako u rubrici “Restorani” na aplikaciji, korisnici Glova u Podgorici sada mogu da biraju između preko 30 jela koje potpisuje ovaj poznati brend, uključujući legendarne burgere, sočne stekove, osvježavajuće salate i mnoge druge poslastice. Kada god poželite užitak u hrani iz Hard Rock Café-a u opuštenoj atmosferi svog doma, ponuda iz ovog restorana je tu da upotpuni ugođaj. Za ljubitelje sportskih događaja koji žele da uživaju u fudbalskim utakmicama u toku juna i jula, Hard Rock Café nudi savršenu atmosferu za praćenje mečeva uz hrskava pileća krilca ili naćose sa raznim sosevima, donesenih do vaših vrata. A najbolje od svega? Vaša narudžba stiže za manje od 35 minuta!

"Veoma smo srećni što smo našu ponudu u Podgorici obogatili sa jednim od najpoznatijih brendova u svijetu gastronomije. Kontinuirano unapređenje ponude i korisničkog iskustva je naš apsolutni prioritet, a saradnja sa brendom kao što je Hard Rock Café pruža nam priliku da zajedno stvaramo nezaboravna iskustva za naše korisnike," rekli su iz Glovo kancelarije u Crnoj Gori.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju korisnike sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtjev iz lokalnih restorana, prodavnica i supermarketa, kao i maloprodajnih objekata. Vizija Glova je da svima omogući lak pristup svemu unutar svog grada, tako da naši korisnici mogu da uživaju u onome što žele, kada žele i gdje god žele. Osnovan u Barseloni 2015. godine, kompanija posluje na 23 tržišta u Evropi, Centralnoj Aziji i Africi.

O Hard Rock Café-u

Hard Rock Café je prepoznatljiv restoran u Podgorici, na glavnom gradskom trgu i dio je svjetski poznatog lanca ovih restorana, prisutnim u mnogim zemljama svijeta. Svaki restoran je autentično iskustvo, za sve posjetioce svih generacija. Veliki akcenat u svim Hard Rock Café-ima stavljen je na dobro poznatoj i ukusnoj hrani, vrhunskoj usluzi i dobroj muzici.