Koncert u NK: Za svaku kartu koju ste kupili, nahranili ste jednog gladnog dječaka ili djevojčicu

Oko 200 igrača "Koraka" izvelo je 16 koreografija, a autorka koncertnog programa bila je direktorica Centra, Žana Delibašić Raičević
137 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.12.2016. 07:57h

Umjetnički centar "Korak", Fondacija "Akter" i Nikšićko pozorište, organizovali su u gradu pod Trebjesom koncert pod nazivom "Koračajmo humano", a prihod od kupljenih karata namijenjen je socijalno ugroženim porodicama.

Oko 200 igrača "Koraka" izvelo je 16 koreografija, a autorka koncertnog programa bila je direktorica Centra, Žana Delibašić Raičević.

"Osjećam radost zato što ste pokazali da imate veliko srce. Za svaku kartu koju ste kupili, nahranili ste jednog gladnog dječaka ili djevojčicu. Fondacija ‘Akter’ vas poziva da nam se pridružite u brojnim humanitarnim akcijama koje su pred nama", kazao je Filip Jovanovski, predsjednik Upravnog odbora pomenute Fondacije.

Nemanja Rakočević, koreograf u “Koraku”, podsjetio je da je koncert koji su održali u Nikšićkom pozorištu, drugi humanitarni u ovoj godini i da su tokom prvog koncerta prikupljena sredstva raspodijeljena socijalno ugroženim porodicama sa područja Crmnice.

Preduzeće "Ramel" podržalo je humanitarnu akciju sa 20 paketića namijenjenih djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Koncert u Nikšiću održan je u sklopu Programa podrške razvoju kulture u tom gradu.

Galerija

Bonus video: