Treća sezona "Euforije" počinje da se snima u januaru

Svi važniji članovi glumačke ekipe će ponovo biti tu, saopšteno je iz HBO-a

4167 pregleda 0 komentar(a)
Euforija, Foto: Printscreen YouTube
Euforija, Foto: Printscreen YouTube

Spekulacijama je konačno došao kraj. Treća sezona popularne tinejdžerske serije "Euforija" zvanično je počela da se prirema, javlja Variety.

Dugo očekivani nastavak Emijem nagrađivane HBO-ove serije počeće da se snima u januaru 2025, a svi važniji članovi glumačke ekipe će ponovo biti tu.

"Uzbuđena sam jer smo spremni da počnemo da radimo na 'Euforiji' u januaru. Presrećni smo sa našim kreativnim partnerstvom sa Semom (Levinsonom - tvorcem serije) i ovom nevjerovatnom glumačkom ekipom. Jedva čekamo da oživimo sljedeću sezonu za sve fanove", kazala je Frančeska Orsi, izvršna potpredsjednica HBO programinga i šefica odjeljenja za serije i filmove.

Ovo znači da će rad na trećoj sezoni početi tačno tri godine nakon premijere druge. HBO je prvobitno najavio da bi se u produkciju nove sezone moglo stupiti u martu naredne godine.

Mnogo je razloga za toliko dugo čekanje: štrajkovi glumaca i scenarista 2023, glumci čija je popularnost eksplodirala i koji su bili posvećeni drugim projektima, smrt glumca Angusa Klauda i producenta Kevina Tjurena, želja Sema Levinsona da napiše cijelu seriju sam... Zbog svega ovoga, fanovi su strahovali da neće nikada vidjeti nastavak priče, čak je u nekim trenucima to izgledalo gotovo izvjesno.

Variety je ranije pisao da se radnja "Euforije" u trećoj sezoni vjerovatno neće više odvijati u srednjoj školi, već će preskočiti nekoliko godina i prikazati glavne likove kao odrasle osobe.

Glumačku postavu čine Zendeja, Sidni Svini, Džejkob Ilordi, Hanter Šejfer, Storm Rid, Aleksa Demi i Erik Dejn.

Bonus video: