Serija "The Boys" dobija prednastavak smješten u 1950-e godine

U saopštenju za javnost o novoj seriji, Kripke je opisao "Vought Rising" kao "iščašečnu istragu misterioznog ubistva"

3669 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz serije The Boys, Foto: Amazon Prime
Detalj iz serije The Boys, Foto: Amazon Prime

Četvrta sezona serije "The Boys" nedavno se završila na zastrašujući način, zbog čega fanovi očekuju da naredno poglavlje bude najluđe do sada. Međutim, tokom ovogodišnjeg San Diego Comic-Cona, Amazon je otkrio da, iako se serija "The Boys" bliži kraju, franšiza će se još više proširiti novim prednastavkom smještenim u daleku prošlost.

Glavni producent serije "The Boys" Erik Kripke bio je suzdržan u vezi sa završnicom serije, ali i izuzetno uzbuđen što je doveo glumca Džensena Eklsa na binu tokom panela kako bi najavio novu seriju "Vought Rising". Smještena u pedesete godine prošlog vijeka, "Vought Rising" će prikazati živote Soldier Boya (Ekl) i Stormfront (Aja Keš) - koji su bili među najranijim i najmoćnijim superljudima iz Voughta.

U saopštenju za javnost o novoj seriji, Kripke je opisao "Vought Rising" kao "iščašečnu istragu misterioznog ubistva" koja će, osim što će biti "okupana krvlju i jedinjenjenjem Compound V", istražiti kako je Vought postao zloglasna megakorporacija. Pol Grelong je angažovan kao glavni i izvršni producent serije, koja još nema predviđen datum premijere.

"Uzbuđeni smo jer vam donosimo novu ludu seriju iz 'The Boys' svijeta. U pitanju je iščašena istraga misterioznog ubistva vezana za nastanak korporacije Vought tokom 1950-ih, koja će pokazati rane podvige Soldier Boya i dijabolične manevre superžene koju fanovi znaju kao Stormfront, u vrijeme kad se predstavljala kao Klara Vot. Jedva čekamo da vas oduvamo i zabrinemo o ovom sablasnom, jezivom sagom natopljenom krvlju i jedinjenjem V", poručili su Krepke i Grelong.

Bonus video: