Volberg igra “Džejmsa Bonda iz Džersija”

Glumac otkrio kako je nastala njegova uloga u filmu “The Union”

5161 pregleda 3 komentar(a)
The Union, Foto: Netflix
The Union, Foto: Netflix

Glumac Mark Volberg nedavno je u razgovoru za Forbes magazin otkrio kako je nastala njegova uloga u filmu “The Union” koji je od petka dostupan za gledanje na striming platformi Netflix.

Kako kaže, u ovom ostvarenju igra “Džejmsa Bonda iz Džersija”.

“Želio sam da se sa mojim junakom može poistovjetiti publika. Ja definitivno mogu. Došli smo na ovu ideju tako što smo razgovarali i došli do činjenice da mislim da me nikada ne bi pozvali da igram Džejmsa Bonda, ali bilo bi veoma kul da to učine. Zapitao sam se kako bi to izgledalo”, prisjetio se glumac.

“Tako je razgovor počeo sa producentima i ljudima iz tima. Tako smo došli do konačne ideje”, dodao je on.

U filmu pored Volberga igra i Hali Beri, koja kao tajni agent pronalazi svog bivšeg momka iz srednje škole i nudi mu posao, iako zna da nema potrebno iskustvo, ali je svjesna da je kao građevinski radnik u fizičkoj formi i spreman da rizikuje život. Prema sinopsisu, njeni nadređeni pristaju na ovu ideju, jer su kriminalci ukrali podatke i imaju informacije o svim tajnim agentima, ali i policajcima koji su ikada radili, pa im je potrebna osoba koju niko neće prepoznati.

“Hali nije bio potreban trener, ona je na set došla pripremljena. Entuzijastična je kada je posao u pitanju i to je ono što nam je zajedničko”, pohvalio je Volberg koleginicu.

Bonus video: