Uskoro u Podgorici - savršena sinergija kupovine i gastronomije - Aroma market i A Gastro bar

Aromatologija savršenih ukusa i svih potrepština na jednom mjestu

9025 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Na prestižnoj lokaciji u samom srcu The Capital Plaze u četvrtak 29. avgusta, biće otvoren još jedan Aroma market, ovog puta osnažen sa A gastro barom, novim brendom restorana Domaće trgovine. To znači da ćete na jednom mjestu pronaći sve što želite da kupite, ali i uživati u savršenim gastornomskim specijalitetima.

A Gastro bar je integralni dio Aroma marketa i osmišljen je kao korak naprijed da se odgovori na sve potrebe potrošača.

Ovaj savršen spoj kupovine i kulinarstva zadovoljiće svačiji ukus i potrebe. Aroma market je kao i uvijek opremljen najmodernijom opremom, a uz bogat asortiman proizvoda i ljubazno osoblje marketa je tu za vas da osigura da uživate u svakodnevnim trgovinama. Prva tri dana sve potrošače očekuju iznenađenja i pokloni, što je idealna prilika da posjetite novi Aroma market i upoznate se sa novim konceptom gdje se trgovina i gastronomija spajaju u savršenom skladu.

Istovremeno će na meniju A Gastro bara posjetioci naći bogat izbor gotovih jela i ponude za ponijeti kao i jela koja možete poručiti iz menija.

Cjelokupna ponuda je izuzetno pristupačna, a do obroka se dolazi brzo i jednostavno što čini ovo mjesto pravim izborom za one koji žele uštedjeti vrijeme i istovremeno uživati u svakom trenutku. Ovaj restoran predstavlja idealan izbor za sastanke jer moderna i funkcionalna atmosfera odražava inovativni fast food koncept. Takođe, uživanje sa porodicom i prijateljima biće još ugodnije u ambijentu A gastro bara jer osim što će se na meniju restorana naći po nešto za svačiji ukus, dok istovremeno imate priliku da vrlo praktično obavite i trgovinu u Aroma marketu.

Ujutro se možete osvježiti cijeđenim sokovima, detoks i proteinskim napicima i najfinijom kafom, ali i pekarskim proizvodima poput kroasana i bureka, raznovrsni sendviči i tortilje dok su za zdraviji izbor dostupni čija pudinzi, ovsene kaše . Za ručak se spremaju zdravi potaži, supe, uvijek svježe salate, rižota, paste, burgeri, ali ćete pronaći i specijalitete azijske i meksičke kuhinje. I veganska jela su našla svoje mjesto u meniju, dok majstori za slatko s posebnom pažnjom pripremaju kolače, vafle, palačinke, dezerte i sladolede. Sve ovo dobijate uz minimalno potrošeno vrijeme, uz veoma povoljne cijene.

Sa svojim pažljivo kreiranim kulinarskim univerzumom, A Gastro bar obećava vrhunsko kulinarsko iskustvo uz pristupačne cijene na nivou -1 u The Capital Plazi, a vrata Aroma marketa su otvorena za brze ili planirane kupovine.

Iskoristite ovu priliku i otkrijete vaše novo omiljeno mjesto za kupovinu i arome novih gastronomskih ukusa -A Gastro bar powered by Aroma.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina