Obezbijedite najbolje za svoju porodicu i uživajte u vrhunskoj zabavi

Najtraženiji proizvodi po nevjerovatnim cijenama

15678 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Svaki vaš odlazak u kupovinu može da postane mala avantura.

Pred vama je novi, izuzetno povoljan program lojalnosti koji vam pruža priliku da svojim mališanima obezbijedite Kids Scooter sa popustom od čak 50%, dok sebi možete priuštiti vrhunski Sony PlayStation 5 po senzacionalnom popustu od 35%. Uz Aroma, City i Conto markete, najtraženiji proizvodi su vam sada dostupniji nego ikad, čineći vašu kupovinu pametnijom i isplativijom.

Sony PlayStation 5 – Gaming na dohvat ruke

Za sve ljubitelje tehnologije i video igara, posebna pažnja u ovoj kampanji usmerena je na Sony PlayStation 5, jednu od najpopularnijih i najtraženijih konzola današnjice. Sada imate priliku da kupite svoj PS5 uz nevjerovatan popust od 35%, i to u dva modela: PS5 Slim D Chassis i PS5 Slim Digital D Chassis. Ova konzola donosi ultimativno gaming iskustvo uz vrhunske performanse i zadivljujuću grafiku.

Bilo da se odlučite za standardnu verziju konzole sa disk drajvom ili digitalnu verziju, PlayStation 5 vam garantuje sate zabave. Ova prilika je idealna za sve koji žele unaprijediti svoj gaming set-up ili pokloniti sebi vrhunski uređaj po znatno nižoj cijeni. Požurite jer je ponuda ograničena.

Kids Scooter - trotineti

Kids Scooter je takođe dio loyalty ponude i savršen je za djecu stariju od tri godine, pomažući im u razvoju ravnoteže i uživanju u bezbrižnoj igri na otvorenom, a vaši mališani moći će da biraju između 6 boja.

Vaš jedini zadatak je da sakupljate markice i iskoristite ih za ove fantastične proizvode po povlašćenim cijenama. Akcija traje do 30.11.2024. godine ili do isteka zaliha, pa nemojte propustiti priliku.

Za sve dodatne informacije o proizvodima, dostupnosti u marketima i uslovima programa, posetite www.aromamarketi.me.

Pravo je vrijeme da obezbijedite sebi i svojoj porodici nezaboravne trenutke jer vaša omiljena zabava nikad nije bila bliža – uz Aroma, City i Conto markete!