Romantika je u modi: Ovakve bluze su hit sezone

Nakon što su se istakle kao novi modni favorit, rupičaste bluze nisu izašla iz modnih trendova

21258 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/poppyalmond
Ilustracija, Foto: Instagram/poppyalmond

Svaka nova modna sezona donosi kombinacije poznatih klasika i novih trendova koji zajedno stvaraju savršenu garderobu i bezbroj različitih kombinacija.

Uvijek postoji nekoliko trendova koji uspijevaju da se zadrže u našoj garderobi kao moderni klasici koji istovremeno daju efektan izgled i odišu jednostavnošću kada je stvaranje kombinacija u pitanju.

Jedan od najpoželjnijih modernih klasika u garderobiza ovu sezonu su rupičaste bluze. Nakon što su se davno istakle kao novi modni favorit, rupičaste bluze nisu izašla iz modnih trendova, trendseterskih ormara i kolekcija popularnih modnih kuća, dizajnera i brendova.

Njihova popularnost je iz godine u godinu sve veća, a usprkos novim i uzbudljivim modelima koje donosi svaka sezona, one se još uvijek ističu kao baza svake garderobe i savršeni početak svake kombinacije.

Jednostavnost linija i neutralna paleta su onaj magični spoj koji ih stvara i koji im donosi nevjerovatnu svestranost i prilagodljivost svakom stilu, piše Journal.hr.

U ležernom spoju s omiljenim parom širokih farmerica, ali i u poslovnim kombinacijama, rupičasta bluza je jedan od najboljih komada koji možete da dodate svojoj garderobi i s kojim baš nikad ne možete pogriješiti – bilo da tražite savršeni top za poslovni izgled, ležernu kombinaciju ili večernu kombinaciju.

Bonus video: