Vaterpolisti pred Francusku: Da budemo ozbiljni od početka do kraja

Crnogorska reprezentacija sjutra u Nikšiću igra meč bez rezultatskog značaja
782 pregleda 0 komentar(a)
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, Foto: Filip Roganović
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 11.03.2019. 19:28h

Crnogorski vaterpolisti sjutra igraju posljednji meč prve kvalifikacione runde za plasman u Svjetsku ligu.

Rival u Nikšiću (18 časova) biće Francuska u utakmici koja nema rezultatski značaj, jer se već zna da "ajkule" na drugi kvalifikacioni turnir idu kao drugoplasirane, iza Italije.

"Najbitnije je da smo ispunili cilj u ovim kvalifikacijama. Meč jeste bez rezultatskog značaja, ali svaki meč je bitan. Pogotovo za nas igrače koji se borimo za mjesto u timu. Moramo ozbiljno da uđemo u utakmicu, a znamo da je Francuska dobar protivnik", rekao je Stefan Vidović i dodao:

"Respektujemo Francuze i mogu da nam stvore probleme ako ne budemo na željenom nivou".

Aleksa Ukropina se vratio u tim nakon skoro godinu zbog povrede ramena.

"Uvijek je lijepo biti u reprezentaciji. Što se tiče Franza, dosta su nas namučili u prvom susretu, iako smo bili u dosta jačem sastavu nego sada. Igramo na domaćem bazenu, ekipa je podmlađena i moramo da budemo ozbiljni. Ja još uvijek nisam na maksimumu. Još treba da prođe vremena, ali sam zadovoljan kako se sve odvija. Daću sve od sebe i pokušati da odigram na što boljem nivou", istakao je Ukropina.

Crna Gora će se "trikolorima" suprotstaviti u sastavu: Dejan Lazović, Slaven Kandić, Stefan Vidović, Đuro Radović, Marko Petković, Uroš Čučković, Vlado Popadić, Aleksa Ukropina, Bogdan Đurđić, Dimitrije Kriještorac, Vladan Spaić, Dragan Drašković i Nikola Murišić.

Bonus video: