Putin: Godina koja je mnoge stvari postavila na svoje mjesto

Putin se obratio građanima Rusije povodom Nove godine iz štaba Južnog vojnog okruga na Kamčatki. Umjesto tradicionalne pozadine u Kremlju, Putin je stajao ispred vojnika i oficira

3873 pregleda 1 komentar(a)
Putin, Foto: Reuters
Putin, Foto: Reuters

Ruski predsjednik Vladimir Putin nazvao je odlazeću 2022. godinom teških odluka koje su mnogo toga stavile na svoje mjesto i snažno konsolidovale rusko društvo.

"To je bila godina koja je mnoge stvari postavila na svoje mjesto, jasno razdvojila hrabrost i herojstvo od izdaje i kukavičluka, pokazala da nema veće sile od ljubavi prema porodici i prijateljima, odanosti prijateljima i drugovima, odanosti otadžbini", rekao je Putin, prenosi N1.

On je istakao da je 2022. bila godina teških, neophodnih odluka, najvažnijih koraka ka sticanju punog suvereniteta Rusije i moćnoj konsolidaciji ruskog društva, preneo je TASS.

Putin se obratio građanima Rusije povodom Nove godine iz štaba Južnog vojnog okruga na Kamčatki. Umjesto tradicionalne pozadine u Kremlju, Putin je stajao ispred vojnika i oficira.

"Imajući u vidu vremenske zone, Nova godina je već stigla na Kamčatku. Ruski predsjednik čestitao je Rusima praznik odatle, iz štaba Južnog vojnog okruga", rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Prema njegovim riječima, Putina će da vide svi Rusi od Kamčatke do Moskve.

Putin je jutros posjetio štab Južnog vojnog okruga gdje je razgovarao sa komandantima.

Bonus video: