Nova sezona hit serije "Zabranjena jabuka" radnim danima u 19.10h na TV Vijesti

Novi uzbudljivi nastavak serije "Zabranjena jabuka" sprema se da i ove sezone, kao i svake prethodne, donese velika iznenađenja

17152 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Yasak elma
Foto: Yasak elma

Hit serija koja je osvojila simpatije crnogorske publike vraća se na male ekrane. Nakon pet sezona koje su oduševile gledaoce, stiže posljednja, finalna sezona omiljene serije radnim danima u 19.10h na TV Vijesti.

Zabranjena jabuka
foto: Yasak elma

U novoj sezoni će se pojaviti poznata imena kao što su Bekir Aksoj i Edže Ozdikici, a glavne uloge u seriji dijele Eda Edže, Ševal Sam, Biran Damla Jilmaz i Murat Ajgen.

Zabranjena jabuka
foto: Yasak elma

U šestoj, posljednjoj sezoni, Jildiz, Ender i Handan su postale šefice kompanije. Dogan je zatvoren zbog prijave koju je podnijela Jildiz. Njen novi mirni život biće poremećen Doganovim zavjetom osvete.

Ender, Jildiz i Handan su zabrinute kada Dogan bude pušten iz zatvora. Dogan je poznat svima, ali najviše Jildiz, zbog onoga što mu je učinila tokom boravka u zatvoru. Njegov prvi potez je pokušaj dobijanja starateljstva nad kćerkom, ali neočekivana smrt komplikuje situaciju.

Zabranjena jabuka
foto: Yasak elma

Uz doprinos Hilala, osumnjičenog za smrt Doganove desne ruke Murata, Ender izaziva paniku kod Jildiz i Handan. Dok se Hilal nastavlja baviti Jildiz, Doganu ne treba dugo da shvati da još uvek gaji osećanja prema njoj. U njegovom odsustvu, Dogan kažnjava Jildiz, Ender i Handan zbog lošeg upravljanja kompanijom.

Zabranjena jabuka
foto: Yasak elma

Novu šestu sezonu serije "Zabranjena jabuka" pratite radnim danima od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: