Uhapšen Rožajac osumnjičen za pokušaj ubistva

"M.B. je, kako se sumnja, nakon kraćeg verbalnog konflikta zbog nesporazuma u saobraćaju, oštrim predmetom oštećenom nanio ubodnu radnu u predjelu grudnog koša", saopštila je policija

6308 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Rožajska policija uhapsila je sugrađanina M.B. (50), koji se sumnjiči za pokušaj ubistva. Određeno mu je zadržavanje do 72 sata.

Hitna pomoć je 25. januara policiju obavijestila da je Rožajac Dž.Č. (45) primljen na ukazivanje ljekarske pomoći sa ubodnom ranom u predjelu grudnog koša. On je potom prebačen u Medicinski centar Berane.

"Policija je, kriminalističkom obradom i preduzetim mjerama i radnjama identifikovala i lišila slobode osumnjičenog. Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju juče je slobode lišen M.B. (50) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju", saopštila je Uprava policije.

M.B. je, kako se sumnja, nakon kraćeg verbalnog konflikta zbog nesporazuma u saobraćaju, "oštrim predmetom oštećenom nanio ubodnu radnu u predjelu grudnog koša".

"Policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, a pronađeni i oduzeti predmeti će biti vještačeni u Forenzičkom centru Uprave policije. Državni tužilac je nakon saslušanja za osumnjičenog donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: